Siralmas miért kritizálják Adam Drivert, aki végül megunta és beszólt a sajtónak

Siralmas miért kritizálják Adam Drivert, aki végül megunta és beszólt a sajtónak

A sajtókörút során szinte kiidegelték egy kérdéssel, amit végül megelégelt és egy frappáns válasszal tette helyre a kritizálóit.

Adam Driver az egyik legfelkapottabb színész mostanában, és sokak szerint az egyik legjobb is. Ezt mindenki döntse el maga, viszont kétségtelen, hogy az elmúlt időszakban jó néhány komolyabb alkotásban is feltűnt, elég csak Az utolsó párbaj, A Gucci-ház, 65 vagy éppen a Ferrari című filmekre gondolni.

Ennek apropóján pedig Driver egy interjúban elmondta, hogy sosem volt stratégiai fontosságú milyen szerepeket is vállal el, hanem egyszerűen ösztönösen bólintott rá korábbi projekteire, és szerinte nagyszerű filmkészítőkkel dolgozott eddig együtt. A színész a SmartLess podcastben tette tiszteletét, ahol is szóba került, hogy egymás után két filmben is olasz férfiakat játszik – ez pedig egyeseknek nem annyira tetszik. Driver Maurizio Gucci szerepét ölthette magára Ridley Scott A Gucci-ház (House of Gucci), illetve Enzo Ferrarit játszhatta el Michael Mann Ferrari című filmjében. A Ferrari sajtókörútja előtt már figyelmeztették Driver-t, hogy elkerülhetetlenül meg fogják kérdezni őt arról, hogy egymás után két olaszt is megtestesített a nagyvásznon.

„Sokan kérdezték: "Hány olasz...?" Én meg azt mondtam, hogy ez így alakult. De én úgy vagyok vele, hogy tudod, ez Ridley és Michael, szerintem ők a legjobb filmesek. Kit érdekel, hogy két olasz volt egymás után?”

Majd hozzátette:

„Meglep, hogy milyen gyakran felmerül. Olyanokat kapok, hogy 'neked van ez a...', én meg rávágom: 'Ez kettő! Ez csak két olasz!' Mindössze kettő. A sajtó nem az a hely, ahol árnyaltan lehet beszélgetni.”

Ez nem könnyű helyzet, úgy értem mi van Olaszországgal? Ezeknek a döntéseknek nem sok köze van Olaszországhoz, bár én szeretem az országot. Sokkal inkább Ridley Scottról, Michael Mannról és magukról a projektekről van szó. Nem Olaszország az első dolog, ami eszembe jut. Szóval ki nem sz*rja le, hogy egymás után két olaszt is eljátszottam?”

Osztotta meg gondolatait a színész, aki lehet, hogy végzett az olasz szerepekkel, mert a Ferrari sajtókörútján idegesítően sokszor került elő ez a kérdés.

Kövess Minket!



Gamer szótár