Meglepő vallomást tett shox a HLTV díjátadóján

Meglepő vallomást tett shox a HLTV díjátadóján

Amikor még a nemzetközi Counter-Strike rajongóit jobban érdekelte az 1.6, a Source-ozó shox igen furcsa megoldást választott az önpromóra.

Bár nem sokon múlott, hogy végre magyar játékos legyen a HLTV Top 20-ban, a szombati díjátadó így is emlékezetes maradt. Elég csak arra a pillanatra gondolni, amikor s1mple néhány másodpercre az összes Counter-Strike rajongó szívét megállította a visszavonulós trollkodásával. De nem ő volt az egyetlen játékos, aki ellőtt egy viccet a belgrádi eseményen: az egyik díjat átadó legendás játékosnak, shoxnak is volt egy jó sztorija a karrierjével kapcsolatban.

Mielőtt a francia játékos felolvasta volna a kategória győztesét, arról kezdett mesélni, hogy a CS:GO-s karrierje elején még kevesen ismerték őt. Ez persze nem volt annyira meglepő, hiszen a nemzetközi Counter-Strike rajongóit jobban érdekelte az 1.6, ő pedig a leginkább franciák uralta Source-ban remekelt. De ez nem jelentett akadályt shoxnak, ugyanis az elmondása alapján egyszer úgy döntött, hogy csinál egy kamu profilt a HLTV-n, hogy megtolja a szekerét.

Ezeket olvastad már?

„Be kell vallanom valamit ma este a HLTV-ről. Tíz évvel ezelőtt, valamikor 2011 környékén, a CS:GO elején, még leginkább CS:S játékosként voltam ismert. Mivel egy kicsit a saját magam rajongója is voltam, csináltam egy kamu profilt a HLTV-n, majd posztoltam egyet a fórumon arról, hogy ki az a shox és mennyire jó ez a srác.”

Shox vallomása eredeti nyelven és a tőle megszokott előadásmódban itt nézhető vissza:

Borítókép: HLTV/MAKKU

Kövess Minket!



Gamer szótár