Elárulta a CD Projekt, hogy mikor vágnak bele az új The Witcher fejlesztésébe

Elárulta a CD Projekt, hogy mikor vágnak bele az új The Witcher fejlesztésébe

Még sok a kérdőjel akörül, hogy vajon miről szólhat és kik szerepelhetnek benne. Az viszont már biztos, hogy a fejlesztők mikor látnak neki a The Witcher 4 munkálatainak.

A The Witcher 3: Wild Hunttal és annak két DLC-jével valami olyat tett le annak idején a CD Projekt az asztalra, amit lehet soha nem is tudnak megismételni majd. Ez azonban nem tántorította el őket, így már tudjuk, hogy készül a folytatás, ami egyelőre csak a Project Polaris kódnévre hallgat. Project Polarisról, vagyis a The Witcher 4-ről még 2022 márciusában rántották le a leplet – pár dolgot már tudunk is róla. Amiben viszont eddig nem voltunk teljesen biztosak, hogy mikor indulhatnak el a tényleges munkálatok.

Tavaly év végén ugyan volt egy olyan hír, hogy nagy toborzásba kezdett a stúdió a játék miatt. De ez még annyiból nem volt 100%-os bizonyosságú, hogy csak az arra vonatkozó terv került ki, hogy mennyi alkalmazottat szeretnének felvenni a fejlesztéshez. De nemrég egy Reutersnek adott interjúban a CD Projekt társ-vezérigazgatója, Adam Badowski elismerte, hogy idén bizony belevágnak a Polaris munkálataiba. A céljuk pedig a korábbi híreknek megfelelően az, hogy összeálljon egy „kb. 400 fős” csapat, akik hat hónapon belül munkának is láthatnak.

Ezeket olvastad már?

Mivel a játék egyelőre csak a fejlesztés korai szakaszában lehet, valószínűleg még évekre vagyunk attól, hogy belevághassunk. Továbbá még sok a kérdőjel akörül, hogy vajon miről szólhat és kik szerepelhetnek benne. Benne van ugyanis a pakliban, hogy Geralt vagy nem, vagy csak egy kisebb szerepben térhet vissza. Legalábbis sokan erre következtetnek az alapján, hogy Doug Cockle-t, a karaktert a 3. részben megszólaltató színészt, egyelőre nem kereste fel a CDPR – mutatott rá az Insider Gaming.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN