A Disney kikotyogta, hogy mikor jön a Star Wars Outlaws

A Disney kikotyogta, hogy mikor jön a Star Wars Outlaws

Kinek volt a bingókártyáján, hogy egy vidámparkos blog leplezi le a Ubisoft egyik legvártabb játékának érkezését?

Októberben szomorúan közültük a hírt, hogy csúszni fog a Star Wars Outlaws. Ez egyszerűen azért alakult így, mert a Ubisoft úgy érezte, hogy nem szükséges még kiadni egy ilyen kaliberű játékot, ha dől a pénz a többi termékükből. A játék eredetileg az év elején, vagyis valamikor január és március között jelent volna meg. Ehelyett a Ubisoft a negyedéves pénzügyi beszámolójában már az év második feléről beszélt. De most egy igen érdekes forrásnak köszönhetően kiderült, hogy mégis mikor vehetjük a kezünkbe a játékot.

Nagy meglepetésre a Disney vidámparkjainak weboldalára került ki egy blogposzt, amelyben a játék kapcsán eredetileg 2024 végi megjelenésről beszéltek. Igaz, azóta ezt a részt már módosították 2024-re. De van egy olyan megérzésünk, hogy ettől még pontos az eredeti információ, és csupán annyi történt, hogy a Ubisoft nem szerette volna, ha ismét mindenki arról beszél, hogy csúszik a játék – nem sikerült. A blogposzt eredeti változatát így szólt:

„A Star Wars Outlaws egy nyíltvilágú Star Wars-játék, amely az idei év végén jelenik meg. A játékban lehetőséget kapsz különféle ikonikus és új bolygók felfedezésére szerte a galaxisban. Mindent kockára tehetsz Kay Vessként, a feltörekvő banditaként, aki szabadságot és az új élet kezdéséhez szükséges anyagiakat keresi társával, Nixszel. Ha hajlandó vagy vállalni a veszélyt, akkor a galaxis telistele van lehetőségekkel.”

Ezeket olvastad már?

Tehát akik eddig abban reménykedtek, hogy esetleg a nyár második felében, talán kora ősszel érkezik az Outlaws, azok most ismét csalódni fognak. Akik viszont attól féltek, hogy lehet még idén sem kapjuk meg ezt a címet, fellélegezhetnek. Ugyanis az, hogy tavaly októberben a következő üzleti évre tolták a játékot, akár azt is jelenthette volna, hogy egészen 2025 márciusáig kell várni rá. Így viszont már biztosak lehetünk benne, hogyha nem lesz semmilyen fennakadás a munkálatokban, akkor már november-december tájékán űrbéli csirkefogókká válhatunk. Arról, hogy ez pontosan mit is tesz, nemrég a játék történetmesélésért felelős rendezője, Navid Khavari árult el egyet s mást.

Kövess Minket!



Gamer szótár