Már évek óta fejlesztik az Assassin's Creed IV: Black Flag Remake-et

Már évek óta fejlesztik az Assassin's Creed IV: Black Flag Remake-et

Egy álmunk válik valóra azzal, hogy ismét kalóznak állhatunk.

Zajlik az élet az Assassin's Creed franchise háza táján, hiszen mostanra kiderült, hogy még idén érkezik a Red, melyre már most a széria legélvezetesebb részeként hivatkoznak. A feudális Japánban játszódó történet során két – egy férfi és egy női – főszereplő bőrében is kipróbálhatjuk magunkat, hogy velük hajtsuk végre a leghajmeresztőbb küldetéseket. Ha minden igaz, az első előzetest már márciusban, az első gameplayt pedig júliusban – az Ubisoft Forward keretében – megtekinthetjük. A legújabb információk alapján viszont úgy tűnik, hogy ez nem minden, és belátható időn belül egy további rész és elérhetővé válik.

Még 2023. nyarának az elején számoltunk be arról, hogy Kotaku –online hírportál – értesülései szerint az Ubisoft gőzerővel dolgozik az Assassin's Creed IV: Black Flag modernizált kiadásán, mely projekt megvalósítása hosszú évek munkálatait veszi igénybe. Azóta eltelt több mint fél év, és semmi újdonságot nem hallottunk ez ügyben – egészen mostanáig. Kiderült ugyanis, hogy az Ubisoft már évek óta fejleszti a Remake-et, ami így korábban megérkezhet, mint azt eddig sejtettük.

Az Black Flag valószínűleg egyébként minden idők legjobb Assassin's Creed játéka, melyre több mint 10 éves megjelenése óta keserű nosztalgiával tekintünk vissza, és azt kívánjuk, bárcsak ismét átélhetnénk ezt a különleges kalandot úgy, mintha most történne meg velünk először. Nos, az új változat reményeink szerint ezt teszi majd lehetővé.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár