Forgatási fotó árulkodik a Joker 2 egyik kulcsfigurájáról

Forgatási fotó árulkodik a Joker 2 egyik kulcsfigurájáról

Régóta mentek a találgatások arról, hogy vajon ez a híres gothami karakter is feltűnik-e majd a filmben, de most már szinte biztos, hogy igen.

Még 10 hónapot kell kibírnunk és végre láthatjuk a 2019-es Joker folytatását a mozikban. Az első részben Arthur Fleckkel együtt élhettük át azt, hogyan lesz egy a társadalomból kivetett beteg emberből a képregénytörténelem egyik legikonikusabb gonosztevője. A Folie à Deux-ben pedig végre több fontos gothambeli karakter is feltűnik majd, akik keresztezik Joker útját. Régóta tudjuk már, hogy Lady Gaga alakításában Harley Quinn is a színre lép. Illetve korábban voltak már utalások arra is, hogy előkerülhet Harvey Dent, a gothami államügyészből Two-Face-é (Kétarccá) váló gonosz.

Azt egyelőre nem tudjuk megerősíteni, hogy utóbbi formájában is látni fogjuk-e Dentet a filmben. De egy kiszivárgott forgatási fotó alapján egyre gyanúsabb, hogy Harry Lawtey tényleg ezt az ikonikus karaktert fogja alakítani a Joker 2-ben és ha másképp nem, ügyészként bizony ott lesz. Dentet a Christopher Nolan rendezte A Sötét Lovagban láthattuk legutoljára, ahol ő volt a történet egyik legfőbb mozgatórugója. Viszont a Folie à Deux-ben valószínűleg ennél pár fokkal kisebb szerepe lesz. Ha nem így lenne, azt kiderítették volna már – akárcsak Lady Gaga szereplését annak idején. Persze az sem elképzelhetetlen, hogy Phillips és a stúdió azóta egyszerűen csak ügyesebbek lettek a titoktartásban.

Ezeket olvastad már?

A Joker folytatása 2024. október 4-én kerül a mozikba – kereken négy évvel az első rész után.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések