Irgalmatlanul szép lesz a Horizon Forbidden West PC-s kiadása

Irgalmatlanul szép lesz a Horizon Forbidden West PC-s kiadása

Befutott az előzetes, mi pedig képtelenek vagyunk levenni róla a szemünket.

A Horizon Forbidden West a 2022-es kiadása után hamar belopta magát a játékosok szívébe, és a franchise egyik, ha nem a legkedveltebb része lett. A 2022-es Golden Joystickon sikeresen be is zsebelte a legjobb történetmesélésért járó díjat, és számos további kategóriában kapott jelölést – többek között a Game Awardson is. A PlayStation 5-tel rendelkezők már 2023. októberében hozzájuthattak a Burning Shores kiegészítőt is tartalmazó Complete Editionhöz, a PC-seknek azonban még várnia kell erre, de legalább kaptak egy igazán komoly kedvcsinálót a CES 2024 során.

Az előzetes nem meglepő módon az Nvidia technológiáját helyezi előtérbe, melyek segítségével elképesztő képi világot kapunk. A sebességről és látványról a DLSS 3 fog gondoskodni, de a DLAA és a Reflex is szerepet kap. Ezek tudatában biztosak lehetünk abban, hogy a PC-seknek is lehetőségük lesz majd hiánytalanul megcsodálni a Forbidden West gyönyörű világát, sőt, a grafika ebben az esetben jócskán felülmúlhatja a konzolos verzióét.

A trailer bemutatásának ellenére, azt sajnos továbbra is homály fedi, hogy mikortól válik elérhetővé a számítógéppel rendelkezők számára is a játék, de remélhetőleg a Sony nem halasztja már sokáig a megjelenést, és még többen átélhetik ezt a fantasztikus történetet.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár