Végre hivatalosan is megerősítették a The Last of Us 3. részét?

Végre hivatalosan is megerősítették a The Last of Us 3. részét?

Úgy tűnik formálódik a The Last of Us 3, de még nagyon, de nagyon az elején tartanak a munkálatok.

Lehet imádni vagy utálni, de az biztos, hogy a The Last of Us Part I és II a modern játékvilág megkerülhetetlen alkotásai, amiknek folytatására milliók várnak. Akárcsak az HBO-féle TV-sorozat folytatására is. Utóbbi második szezonja, ha lassan is, de biztosan formálódik. Összeállt a stáb, megvannak a szereplők, még idén elkezdődnek a forgatások, jövőre pedig premiert kaphat az HBO The Last of Us sorozatának második szezonja.

Mi a helyzet a játékokkal?

Immár biztos, hogy a Naughty Dog dolgozott egy spinoff játékon, egy multiplayerre fókuszáló The Last of Us epizódon, de ezt aztán törölték, sosem fog már elkészülni. Nem is baj, a legtöbben úgyis a sztorira kíváncsiak és a The Last of Us Part III-at várják már, ami úgy tűnik végre kezd formálódni. A Naughty Dog két napja tett közzé egy 2 órás videót a The Last of Us Part II készítéséről, ami már önmagában is izgalmas és neked is látnod kell, ha csíped a játékot. A vége pedig különösen érdekes, Neil Druckmann ugyanis személyesen mesél a széria jövőjéről. Elmondása szerint mindeddig koncepció szinten sem volt terve a folytatásra, így pedig nem akart belevágni semmibe. De - és ez egy nagy de - ez mostanság megváltozott!

„A Naughty Dognál mindig az volt a hozzáállás, hogy persze, hogy mi is szeretnénk egy új The Last of Us-t, de ha valami más iránt lelkesedünk éppen, akkor abba is belevághatunk. Rendkívül szerencsések vagyunk, nagyra értékelem ezt. Sokat gondolkodtam azon, hogy mi lehetne a következő epizód terve, iránya. Immár évek óta, nem tudtam választ találni erre a kérdésre. De mostanság, végre megtaláltam a választ. Nincs még meg a történet, de már megvan a terv, ami ugyanolyan izgalmas mint az első két rész esetében, megállja a helyét önállóan is, de a nagy kerek egészbe is beilleszthető. Szóval úgy tűnik, van még egy fejezete ennek a sztorinak." - mondta Neil Druckmann, a széria atyja a tegnapi videóban.

Nem tartunk tehát még ott, hogy hivatalosan is a The Last of Us Part III-ról beszéljünk, nem kell még várni az első előzetest, de végre megszületett az ötlet ami mentén folytatódhat a széria. Nekünk, habzó szájú fanoknak pedig egyelőre ennyi is elég, ez is remek hír!

Kövess Minket!



Gamer szótár