Elképesztő Apple Vision Pro funkciók, melyek megváltoztatják az életünket

Elképesztő Apple Vision Pro funkciók, melyek megváltoztatják az életünket

Ezentúl könnyebb lesz a főzés, a porszívózás, de az ingatlanvásárlás is?

A napokban vált elérhetővé az Apple legújabb nagy dobása – az Apple Vision Pro –, mellyel egy újabb lépést tettünk a jövő felé. Annak ellenére, hogy a termék több mint 3000 dollárba kerül, már számtalan olyan, a használóikról készült videóval találkozhattatok ti is, melyekben a legkülönbözőbb helyzetekben élnek az eszköz nyújtotta lehetőségekkel – vezetés közben, étteremben vagy éppen az utcán gyalogolva –, ami bizonyos esetekben akár életveszélyes lehet. A sok olyan alapvető funkciója mellett, mint például számos böngésző ablak megnyitása, valamint filmnézés – és melyeket például a Meta Quest 3 is tud –, olyan extrém dolgokat is csinálhatunk vele, amiket legmerészebb álmainkban sem gondoltunk volna. Alább összeválogattam 5 ilyen meglepő lehetőséget:

Ezeket olvastad már?

 Zongoratanulás: 

Eljárni otthonról zongoratanárhoz? Mindez a múlté! Elég egy Apple Vision Pro és a legnehezebb dalokat is könnyedén megtanulhatod a segítségével, most mindössze 1 millió forintért. A Teleshopban valahogyan így hangozna az ajánló, de azért valószínűleg ez az opció nem váltja ki egy profi tanár jelenlétét. Szórakozásra, és a különböző dallamok megtanulására viszont nem kell több, ugyanis játékszerűen sajátíthatunk el vele számtalan dallamot.

 Valós idejű felirat és fordítás 

Eljárni otthonról nyelvtanárhoz? Na jó, ezt most hagyjuk... A videóban látható módon tökéletes valósidejű feliratot és fordítást képes nyújtani, ami megannyi helyzetben jól jöhet, hiszen megoldja az eltérő beszélt nyelvből adódó nehézségeket.

 Eladó házak bemutatása és megnézése 

Kiküszöbölhető vele a lakáseladás és vásárlás egyik kényes pontja, az ingatlan személyes bemutatása, illetve megtekintése. Elég az, ha az eladó fél felviszi az online térbe lakását – ez azért nyilván munkaigényes –, onnantól pedig már bárki megtekintheti, sőt, körbejárhatja a helyiségeket a saját otthona kényelméből, ezzel rengeteg energiát és időt spórolva.

 Új szintre emeli a főzést 

Azon az alapvető előnyön túl, hogy a hagyma nem fogja csípni a szemedet, sokkal jobban kontroll alatt tartatóak a munkafolyamatok, hála az elhelyezhető időzítőknek. Ezeket használva nagyon el kell szúrni valamit, hogy odaégjen az étel.

 Porszívózás 

Az Apple Vision Prónak hála esély sem maradt arra, hogy porszívózás közben véletlenül kihagyjunk bizonyos területeket. A padlón szétszórt érmék tökéletesen megmutatják, hogy merre jártál, és hol maradhatott esetleges kosz.

Kövess Minket!



Gamer szótár