Elstartolt a The Last of Us 2. évadának forgatása és az is kiderült hány részből áll majd

Elstartolt a The Last of Us 2. évadának forgatása és az is kiderült hány részből áll majd

Isabela Merced megerősítette, hogy elkezdődött a The Last of Us 2. évadának forgatása, dicsérte Craig Mazin és Kaitlyn Dever munkáját, és egy új szereplővel is kecsegtetett.

2023 év elején már meghódította a világot, idén pedig ismét elindult ezen az úton a The Last of Us széria, hiszen végre nekiláttak a második évad forgatásainak is. A szereplőválogatást követően kiderült, hogy Pedro Pascal és Bella Ramsey mellé csatlakozik még Kaitlyn Dever (No One Will Save You, Last Man Standing) Abbyként, a Beef sztárja, Young Mazino Jesseként, Isabela Merced (Madame Web, Maya és a Hármak) Dinaként, valamint az Emmy-díjas legenda Catherine O'Hara (Reszkessetek, betörők!) egy eddig még nem ismert karakter szerepében.

Ezeket olvastad már?

Isabellát a Madame Webb bemutatóján a vörös szőnyegen kapták el néhány kérdés erejéig. Elég hamar fény derült rá, hogy épp előtte fejezte be a sorozat első forgatási napját. Nem győzte dicsérni Kaitlynt, továbbá elárulta, hogy egy barátja, akit "jövőbeli szupersztárnak" tart, csatlakozott a stábhoz – bár azt nem kotyoghatta el, hogy ki az. A kamera mögött Mazin és Druckmann mellett Peter Hoar (S01E03: "Long, Long Time") mellett Mark Mylod (HBO-s Succession), Nina Lopez-Corrado (HBO-s Perry Mason), Stephen Williams (HBO-s Watchmen) és Kate Herron (Loki) állnak majd. Eközben azért érdemes néhány szót ejteni a Madame Webbről is, mert az első beszámolók szerint nagyon gagyi lett.

A hírek szerint az HBO csapata már teljes egészében megtervezte a 2. évadot, amely összesen 7 epizódból áll majd – eggyel kevesebbet kapunk mint legutóbb. Mazintól pedig azt is megtudtuk már korábban, hogy a folytatás, ha minden jól megy most már, 2025 debütálhat majd. Egyes események pontosan ugyanúgy zajlanak majd le, mint a játékban, míg a többit másképp oldják meg, amivel reményeik szerint meglepik a játékosokat – lesznek olyan események is, melyek nincsenek benne a játékban. Ennek apropóján már Pascal is elhintette, hogy Joel sorsa is másként alakulhat a sorozatban. Ezek alapján pedig simán elképzelhető, hogy nagyban eltérnek az eddig megismert sztoritól, aztán fény derül rá mennyire lesznek elégedettek a rajongók a döntésekkel. Az mindenképp bizakodásra ad okot, hogy jóval több fertőzöttel készülnek a folytatásra, és közöttük lesznek új tipusú variánsok is.

Kövess Minket!



Gamer szótár