Úgy tűnik egy másik Wolverine is szerepel a Deadpool & Rozsomákban

Úgy tűnik egy másik Wolverine is szerepel a Deadpool & Rozsomákban

Egyetlen másodperc elegendő volt, hogy felerősödjönenek a régi pletykák.

Hosszú forgatási napokat követően végül sikerült mindent rögzíteni és a vágószobába lehetett küldeni a Deadpool 3. felvonását. A Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével készülő új film pedig minden várakozást felülmúlt, hiszen a Super Bowl alatt sugárzott első előzetes minden eddigi rekordot megdöntött.

A harmadik résznek pedig időközben már megszületett a magyar címe is, amelyet a TheVR jelentett be a csütörtök reggeli Happy Hourban. Sok nyitott kérdés maradt még a trailer kapcsán, azonban egy jó ideje óta terjedő pletyka úgy tűnik, hogy most még nagyobb értelmet nyert: nem csak Hugh Jackman ölti magára Wolverine szerepét. Arról regéltek itt az elmúlt időszakban, hogy Daniel Radcliffe is kapott egy titkos szerepet.

Természetesen az első előzetesben jó néhány easter egget is elrejtett a Marvel, ezzel is felcsigázva a rajongókat, akik közül sokan nagyon szeretnek ezek után kutakodni a videókban. Például a trailerben 1 perc 20-nál megpillantottak egy, a képregényekből ismerősnek tűnő karaktert, ami sokakat arra engedett következtetni, hogy a szemfedőt viselő gazember, Patch is feltűnik Ryan Reynoldsék mellett. Bár megerősítést még nem nyert, de hátulról teljes egészében úgy néz ki, mint Rozsomák, csak éppen az alteregójának a jellegzetes fehér ruháját viseli. A Marvel képregényekben Rozsomák Patchnek álcázza magát, amikor elmerül a Madripoori alvilágba, hogy olyan csalók és gonosztevők ellen harcoljon, mint Ezüst Szamuráj. Az arcának egy részét szemfedővel takarja el, és ez működik, mert lehetővé teszi számára, hogy olyan helyekre is eljusson, ahová egyébként talán nem tudna.

Valószínűsíthető tehát, hogy a Deadpool és Rozsomák előzetesének egyetlen másodperce már előre is vetítette Madripoort, a nagyobb kérdés viszont az, hogy vajon ki játszhatja Patchet. Nem meglepő módon Daniel Radcliffe lehet az első számú esélyes.

„Emlékeztek még, a She-Hulkban volt egy cikk, ami egy karmos emberről szólt? És hogy a 4. fázis hogyan mutatta be Madripoor-t? Ez az eredeti MCU-s Logan. Nem a Fox-os Logan. És más fogja játszani, nem Jackman.”

Egyre csak erősödnek a pletykák, miszerint Radcliffe lehet a következő Wolverine vagy a karakter valamelyik változatának bújhat majd a bőrébe. A színész ezt többször igyekezett már megcáfolni, és még azt tagadta, hogy bármilyen szerepet kapott volna az MCU-ban. Daniel Richtman bennfentes azonban azt állítja, hogy Radcliffe aláírt egy meg nem határozott szerepre a Deadpool & Wolverine című filmben.

Kövess Minket!



Gamer szótár