Készítsétek a pénztárcátokat, közelebb van a PC-s God of War Ragnarök, mint azt gondolnátok

Készítsétek a pénztárcátokat, közelebb van a PC-s God of War Ragnarök, mint azt gondolnátok

Egy szivárogtató azt állítja, hogy akár napokon belül többet megtudhatunk az ügyről.

A Sony nagy multiplatformos vízióval rendelkezik, és egy ideje láthatóan mindent megtesz azért, hogy több felületet is sikeresen meghódítson. Ezen terv fő alkotóeleme, hogy letesz a PlayStation-exkluzív címekről, és PC-re is megjelenteti sikerjátékait, hogy azok sokkal nagyobb közösség számára legyenek elérhetőek. Jelenleg azon megy az ügyködés, hogy több régi játékot is átvigyenek számítógépre, de a jövőbeli terv az, hogy az új projekteket már alapból több platformra tervezzék. Nemrégiben például a Ghost of Tsushima került fel a Steam kínálatába, de köztudott, hogy érkezni fog a God of War: Ragnarök is, amit egy ismert szivárogtató szerint hamarosan hivatalosan be is jelentenek.

A szivárogtató – billbil-kun – azt állítja, hogy a Ragnarök PC-re való bejelentése most már vészesen közel van. Ez a Playstation 5 egyik legnagyobb sikerjátéka, így nem csoda, hogy rajongók milliói várják, hogy végre kipróbálhassák.

„Most már igazán közelebb van. Hamarosan bejelentik a God of War Ragnarököt PC-re. Sajnálom, de még mindig nem tudok pontos bejelentési dátumot adni." – áll billbil-kun bejegyzésében.

Az előzetes információk alapján egyébként arra számíthatunk, hogy a játék 2025 folyamán válik elérhetővé. Továbbá később olyan címeket is érkeznek majd PC-re, mint például a Gran Turismo 7, a Demon's Souls vagy éppen a The Last of Us Part II. Érdemes már most elkezdeni félretenni pénzt, hiszen lesz mire költeni a jövőben.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár