Varázslatos lesz az Assassin's Creed IV: Black Flag remake, egy méltó felújítás

Varázslatos lesz az Assassin's Creed IV: Black Flag remake, egy méltó felújítás

Viszont a rossz hír az, hogy még évekig nem játszhatunk vele.

Egy korábbi jelentésből derült ki, hogy a Ubisoft ordenáré sokat költött arra, hogy a Skull & Bones végül valóban napvilágot lásson. Az adatok szerint körülbelül 200 millió dollárba fájt a cégnek ez az új kalózos móka, amely egyeseknek remek szórakozást nyújt, de jóval többen vannak azok, akik inkább negatívan nyilatkoznak a játékról. Sőt, sok esetben olyanokat lehet olvasni, hogy egy gyenge utánzata csak a méltán híres és sikeres Assassin's Creed IV: Black Flagnek.

A játék, ami hivatalosan február 16-án jelent meg, és jelenleg 57-es értékelést kapott a kritikusoktól Metacriticen, miközben a felhasználók még szigorúbbak voltak vele, mert átlagosan 3,6-os pontot adtak rá. Egyes hírportálok szerint mindent, ami a Black Flagben nagyszerű volt, azt a Skull & Bonesból kivágták, hogy helyet adjanak az unalmas szolgáltatásalapú elemeknek és a félkész többjátékos módnak. Sokan az utóbbi miatt inkább úgy érzik csak még jobban el kell szakadniuk a többi játékostól. Ráadásul az új cím egyeseket annyira elborzaszt, hogy inkább visszatérnek a 2013-as játékhoz, ergo a több, mint 10 esztendővel ezelőtt megjelent Black Flagnek most ismét megnőtt a játékosbázisa.

Szerencsére van jó hír is, ugyanis fejlesztés alatt áll egy Assassin's Creed Black Flag remake, méghozzá Obsidian kódnéven. A belsős információk alapján a játék teljesen felújított változata még évekig várat magára, de úgy tűnik, hogy nem egy remaster, hanem egy remake üti majd a játékosok markát, amely az Assassin's Creed Infinitybe integrálódik.

Kövess Minket!



Gamer szótár