Megvan mikor jöhet a GTA6 legújabb előzetese?

Megvan mikor jöhet a GTA6 legújabb előzetese?

Emellett további érdekes információkat is magával hozhat a tavasz.

Bár még legalább 10 hónap van hátra – jobban mondva a legoptimistább becslések szerint – minden idők egyik legjobban várt játékának, a Grand Theft Auto 6-nak a megjelenéséig, de ez az időszak valószínűleg az egyik legizgalmasabb lesz a videójátékos történelemben. Kezdve azzal, hogy a Rockstar Games mindenféle YouTube-rekordot megdöntött, amikor tavaly decemberben bemutatta a GTA 6 első előzetesét, mellég pedig megosztották, hogy a játék valamikor 2025-ben debütál. Ráadásul egy vadonatúj PlayStation konzolról is pletykálnak már, amit épp a játék megjelenésének környékére időzítene a Sony – ez alighanem a PS5 Pro lesz.

Ezeket olvastad már?

Egy friss spekuláció szerint pedig a következő trailer májusban bukkanhat fel, amelyben már egy konkrét megjelenési dátumot is kaphatunk, illetve jobban beavathatják a rajongókat a fejlesztők a játék újdonságaiba. Ennek a feltevésnek már csak azért is lehet némi igazságalapja, mert remek időpontnak tűnik a tavasz utolsó hónapja, hiszen ekkor tartja meg a Take-Two az utolsó negyedéves eredménybeszámolóját – ahol a cég áttekinti majd a 2024-es pénzügyi esztendő eredményeit és a 2025 áprilisáig megjelenő játékokat érintő terveiket.

BRÉKING: Itt a GTA 6 első hivatalos előzetese! (átverték a Rockstart!)

Hát... ez gáz. Nem figyelt eléggé a Rockstar.

Ennek apropóján fogalmazott úgy a Take-Two pénzügyi igazgatója korábban, hogy a 2025-ös pénzügyi esztendő elképesztőnek ígérkezik számukra, és több, mint 7 milliárd dolláros nettó bevétellel számolnak, utalva ezzel arra, hogy a GTA 6 még mindig sínen van és jövőre valóban napvilágot láthat. A májusi bejelentés persze nem feltétlenül egy új előzetest jelent, megeshet, hogy csak új screenshotokat osztanak meg, vagy információt adnak a előrendelésekkel kapcsolatban, de egy pontos megjelenési dátummal is előrukkolhatnak. Ez egy hasonló megoldás lenne, mint mikor a Take-Two a 2018-as utolsó negyedéves beszámolója előtt egy nappal rántotta le a Red Dead Redemption 2 pontos megjelenési dátumáról.

Kövess Minket!



Gamer szótár