Eljárt a színész szája, jön a következő Resident Evil

Eljárt a színész szája, jön a következő Resident Evil

A Resident Evil 4 remake mindenkit levett a lábáról, vajon a következő résszel is meg tudja ismételni ezt a sikert a Capcom?

Nincs megállás a Resident Evil-vonaton. Bár mozivásznon és a TV-képernyőkön még mindig nem tud nagyot dobbantani a széria, a videójátékok között köszöni szépen remekül van. 2023 részben a fantasztikus Resident Evil 4 remake-től volt hangos, már iOS-en is élvezhetjük a modern RE-játékok élményét, mindeközben pedig gőzerővel dolgozik a Capcom a további részeken. Egyrészt biztosan jön a Resident Evil 9, ami lezárja a 7. résszel megkezdődött új trilógiát és több, mint valószínű, hogy számíthatunk majd friss felújításokra is. Az persze jó kérdés, hogy melyik részre esik legközelebb a Capcom választása? Vajon a Resident Evil 5 kap majd remake kiadást vagy inkább visszanyúlnak olyan klasszikusokhoz, mint például a Code Veronica?

Egyelőre csak találgatni lehet, az viszont biztos, hogy valami készülődik a háttérben. A napokban Craig Burnatowski volt az, aki nem bírta magában tartani a titkot és Twitteren kotyogta el, hogy már javában dolgozik egy új játékon. Aki pedig nem tudná, Burnatowski szólaltatta meg Albert Weskert, a Resident Evil-széria egyik főszereplőjét a tavalyi Resident Evil 4 remake-ben és annak remek DLC-jében, a Separate Ways-ben is.

Albert Wesker karaktere a Resident Evil 4 remake-ben

Ő és Wesker tehát a következő Resident Evil játékban is szerepelnek majd, a kérdés már csak az, hogy vajon melyik lesz ez a bizonyos játék? Te melyiknek örülnél jobban, ha a Resident Evil 5 kapna felújítást vagy ha inkább a Code Veronica?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN