Már a Gotham Knights mélységeiben jár a Suicide Squad: Kill the Justice League

Már a Gotham Knights mélységeiben jár a Suicide Squad: Kill the Justice League

Az öngyilkos osztag megint nagyot bukott, csak ezúttal nem a mozikban, hanem a gamerek képernyőin.

Van az a mondás, miszerint a játékipar azt csinálja, amire a játékosoknak szüksége van. Se többet, se kevesebbet. Bár az esetek többségében egyet tudok érteni ezzel, mindig van egy-két kivétel, ami megmutatja, hogy kapzsiságtól fűtve bizony a játékipar képes szembe menni az igényekkel. Tökéletes példa erre a Suicide Squad: Kill the Justice League! Senki, de tényleg senki nem kérte, hogy live service játék szülessen az imádott Arkham-játékok világába. Mégis tető alá hozta a projektet a Warner és a Rockstedy, ami annak rendje és módja szerint be is dőlt. Immár hivatalosan is elismerték, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League nem teljesítette a kiadó elvárásait.

De nem csak a kiadó, a játékosok is csalódottak. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a nyers számok. A steam.db mérései szerint a Suicide Squad: Kill the Justice League már a 2022-es és rettentően pocsék Gotham Knights mélységeiben jár, miután a játék aktuális számai szinte ugyanannyit mutatnak, mint a másfél éves, a Suicide Squadnál sokkal rosszabb értékeléseket kapott játék esetében.

Mit gondoltok, van még innen visszaút a játék számára? Gőzerővel készül a Season 1, amiben többek között Joker is megérkezik a játékba, kérdés, hogy kiket fog ez érdekelni?

Kövess Minket!



Gamer szótár