Annyira népszerű a Helldivers 2, hogy már tele az internet kamu merch-csel

Annyira népszerű a Helldivers 2, hogy már tele az internet kamu merch-csel

Lopott Helldivers 2-es koncepciós rajzok, artworkök, logók alapján rekreált hamisítványokkal van tele az Etsy.

A héten elveszítették a Helldivers 2 játékosai a robot Vietnám néven elhíresült harcokat, miután az Automatonok visszafoglalták Malevelon Creeket. Szóval már nem érdemes „túléltem Malevelon Creeket” feliratú pulcsit venni az Etsyről, mert játékosok milliói fogják tudni, hogy hazudsz. Nem mintha egy győzelem esetében jó ötlet lett volna ezen az oldalon böngészni merchökért, mert konkrétan lopott dizájnokkal van tele az egész.

Ha erre a linkre kattintva megnézitek a Helldivers 2 merch kínálatot az Etsy-n, láthatjátok, hogy millió és egyféle cuccot vehettek. A ruháktól kezdve bögréken át egészen a játékbeli fegyverek és páncélok replikáiig minden megtalálható. De mint arra a PC Gamer is felhívta a figyelmünket, sajnos ezek nem az Arrowhead Game Studios vagy a Sony hivatalos termékei, hanem csak lopott koncepciós rajzok, artworkök, logók alapján rekreált hamisítványok. És még azt sem mondhatjuk rájuk, hogy olcsóak lennének: az imént említett „túléltem Malevelon Creeket” feliratú pulcsiért a cikk írásának pillanatában még 25%-os akció mellett is 17 637 forintot kérnek!

Ezeket olvastad már?

A hamis Helldivers 2 merchökkel kapcsolatban természetesen az Arrowheadet vezető Johan Pilestedt is felszólalt. A CEO elmondta, hogy ő nyitott az együttműködésre, de leszögezte, hogy egyelőre semmilyen formában nem gyártanak hivatalos Helldivers 2 termékeket, már magán a játékon kívül. Szóval ezekkel az Etsy-s ajánlatokkal az a legnagyobb probléma, hogy a fejlesztők és dizájnerek, akik az eredeti ötleteken dolgoztak, egy fillért sem látnak belőlük. Az eladók pedig még csak meg sem próbáltak valamilyen közös megoldást találni az Arrowheaddel, egész egyszerűen csak lenyúltak mindent, amit az interneten találtak. Ezért azt ajánlanánk minden lelkes Helldivernek, hogy lehetőleg kerüljétek ezeket a termékeket és várjátok meg, amíg megjelennek a hivatalosak.

Kövess Minket!



Gamer szótár