Ez a Need for Speed: Most Wanted IRL videó lesz a legjobb, amit ma látsz

Ez a Need for Speed: Most Wanted IRL videó lesz a legjobb, amit ma látsz

Azonnal kedvünk támadt becsatlakozni a játékba.

A Need for Speed franchise az autók szerelmeseinek álma, ugyanis már évtizedek óta biztosít lehetőséget a számukra, hogy a virtuális térben kipróbálhassák, és tuningolhassák kedvenc autóikat, valamint utcai versenyeken méretesség meg tudásukat. A fejlesztők viszonylag nagy gyakorisággal adják ki az új címeket, melyek túlnyomó többsége elnyeri a közönség tetszését, azonban azért akadnak kivételek – a Need for Speed Unbound megosztó lett –, de ez majdnem minden sorozat esetén így van. Az egyik rajongó úgy döntött, hogy elkészíti a Need for Speed Most Wanted valóságban játszódó verzióját. A 2012-es rész szintén nem mondható a széria legjobbjának, de a mai napig nagy rajongóbázissal rendelkezik, és kétségtelenül ikonikus alkotásról van szó. Az IRL videó felkerült Facebookra, és azonnal mindenkit levett a lábáról. Ha nem tudnánk, hogy mit látunk, simán elhinnénk, hogy ez egy gameplay a következő ultrarealisztikus részből.

Számtalan olyan videóval találkoztunk már, ahol számítógépes játékokat utánoznak a valóságban – főleg a GTA-val kapcsolatos hasonló tartalmak terjedtek el –, de a fenti felvétel egyértelműen kitűnik a tömegből. Az autók, a színek, az atmoszféra, a kamera mozgása mind tökéletesen idézi a Most Wanted hangulatát, olyannyira, hogy hirtelen kedvünk is támadna előkapni a játékot, és részt venni pár versenyen. Egyébként kiderült, hogy a Criterion Games – a játék fejlesztője – már dolgozik a következő részen, melyre talán nem is kell olyan sokat várnunk – erről ebben a cikkben olvashatsz bővebben.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.