Capcom Highlights: Újra feltűnik a színen Mega Man, de nem úgy ahogy szeretnénk

Capcom Highlights: Újra feltűnik a színen Mega Man, de nem úgy ahogy szeretnénk

Mega Man is szerepet kapott a friss Capcom Highlights során, de nem főszerepet.

Nem egy Street Fighter 6 és nem is egy Monster Hunter szintű játék az Exoprimal, de a Capcom tavalyi kooperatív lövöldéje egész szórakoztató tudna lenni, ha... Ha nem 60 eurót kérnének érte. Rettentően túlárazott a játék, főleg ahhoz képest, hogy igazából óriási exo-páncélokban írthatjuk a ránk özönlő dinókat és ennyi, ettől több tartalom nem igazán szorult a játékba. Free to Play modellel valószínűleg nagyobb siker lett volna  játék, így viszont ott tart, hogy Steamen csak napi pár száz játékost tud megmozgatni. Ez azonban szegi a fejlesztők kedvét, hamarosan jön az Exoprimal Season 4, amiben egy legendás karakter bőrébe bújhatunk majd!

Az Exoprimal Title Update 4 2024. április 17-én felkészül a dimenzióintegrációra. A Capcom akciójátékának legújabb ingyenes frissítése két új játékmóddal és hat új Exosuit variációval érkezik. A közelgő season továbbá tartalmaz majd egy Mega Man kollaborációt is, ami új főellenséggel és a közismert kék robot által inspirált kozmetikai kiegészítőkkel érkezik.

A Title Update 4 frissítés tartalma:

  • Time Loop Rebellion – Ebben a co-op challenge módban 10 játékos igyekszik legyűrni a főellenséget, Behemoth-ot, egy minden eddiginél erősebb formájában. A csata közben meghatározott szintenként az Exofighterek jutalmakat kaphatnak, mint például arany Exosuit skineket, ezzel is mutatva mesteri harckészségüket.
  • Custom Match – A játékosok saját lobbikat hozhatnak létre ebben a játékmódban és kiválaszthatják pontosan melyik térképen és melyik küldetéstípust szeretnék játszani. Ezek az egyéni szobák megoszthatóak olyan játékosokkal is, akik nem ugyan azon a platformon játszanak, hogy a csapatok tagjai együtt haladhassanak előre a Dino Survival módban, vagy összedolgozhassanak a Savage Gauntlet és a Time Loop Rebellion küldetések alatt. A Custom Match mód ezek mellett Quick Brawl funkcióval is rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy az Exofighterek kedvenc végső küldetéseik közül válasszanak – még a PvP-fókuszúakból is!

Az Exoprimal már elérhető Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 és PlayStation 4 platformokon, valamint PC-n (a Steam-en keresztül).

Kövess Minket!



Gamer szótár