Jeremy Renner elárulta, hogy mit tett Robert Downey Jr. a balesete után

Jeremy Renner elárulta, hogy mit tett Robert Downey Jr. a balesete után

Az elmondottak alapján mindenkinek kéne egy olyan barát, mint Robert Downey Jr.

Köztudott, hogy Robert Downey Jr. és színésztársa, Jeremy Renner mára világi cimborák lettek. Több Bosszúállók-filmben is munkatársak voltak, azonban a Marvel-univerzum alakulásának következtében ez a korszak véget ért. Az élet viszont nem áll meg, és egyik szupersztár sem volt izgalom hiányában az elmúlt években. Robert Downey Jr. például több eddigi Oscar-jelölés után végre elvitte a legjobb mellékszereplőnek járó díjat az Oppenheimerben nyújtott alakításáért. Eközben Jeremynél másféle izgalmak voltak jelen, ugyanis tavaly januárban elütötte saját magát a héttonnás hókotrójával, aminek súlyos sérülés lett a következménye. Szerencsére azóta már jól van, és készen áll visszatérni hivatásához. Nemrég egy nyilatkozatában arról beszélt, hogy Robert Downey Jr. miként tartotta benne a lelket sérülése után.

„FaceTime-on nagyon gyakran hívott, és nagyon jó beszélgetéseket folytattunk, mintha randiznánk vagy ilyesmi. Azt is mondta nekem, hogy vissza kell térnem, hogy megcsinálhassam a Kingstown polgármestere sorozat folytatását, mert meg kell tudniuk, mi történik a végén" – mesélte.

Elmondása szerint viccekkel próbálta feldobni a hangulatát, és azt is mondta neki, hogy minden rendben van amíg jól néz ki, az csak mellékes, hogy miként érzi magát. Ahogy a fenti idézetből is kiderül, mind Downey Jr., mind a felesége nagy rajongója Renner jelenleg futó sorozatának. Szerencsére a 3. évad forgatását már meg is kezdték a felépült színésszel.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár