A fegyveres Pokémonok a múlté, mert támadnak a fegyveres mókusok

A fegyveres Pokémonok a múlté, mert támadnak a fegyveres mókusok

Lassan minden hónapra jut egy teljesen érthetetlen, de annál szórakoztatóbb videójátékos ötlet.

Az idei év az elborult játékoké lesz. Tudjuk, ezt már kijelentettük a Palworld, majd a Kingmakers kapcsán is korábban. De a Dee Dee Creations legújabb őrülete, a Squirrel with a Gun még a fegyveres Pokémonokra és az időutazó, shotis lovagokra is rátesz egy lapáttal. Mert ahogyan a cím is mondja, ezúttal fegyveres mókusokkal kell bűnöznünk az utcán a túlélés, na meg a makkok összegyűjtése érdekében. Vagyis itt tényleg lőnek a mókusok, nem csak úgy, mint egy floridai seriffhelyettes fejében.

A fejlesztők a játék Steam oldalán azt írják, hogy ez alapvetően egy puzzle platformer, amiben felfedezhetjük, hogy „mire képes egy kiszámíthatatlan mókus pisztollyal a mancsában (vagy csak a mancsaival), és hogy meddig hajlandó elmenni ez a bolyhos ördög a makkok begyűjtéséért.” Nem tudjuk, hogy ezek a kérdések kinek és miért fordultak meg a fejében. De ha esetleg a fegyveres mókusokról filozofálók táborába tartozol, már lejtheted is az örömtáncot, mert valamikor idén ősszel jelenik meg a Squirrel with a Gun PC-re, Xbox Series X|S-re és PlayStation 5-re!

Ezeket olvastad már?

Ami a játékmenetet illeti, ez is megér egy misét. Mint a hétvégén megjelent első előzetesben is látható, titkos ügynökökkel fogunk harcolni, valamint az ő bunkereiket kell kifosztani a haladáshoz. Ehhez (és a menet közben adódó rejtvényekhez) szintén a különböző, a pisztolyoktól a rakétavetőkig mindenféle halálosztó szerszámot tartalmazó fegyvertárunkat használhatjuk fel.

A stukkerek egyébként a pályán történő mozgásban is segíteni fognak, mert a visszarúgásukkal nagyobbat tudunk ugrani. Minden másra pedig ott lesz a játékautó, amivel elüthetjük a járókelőket, ha olyan kedvünk támad. Már pedig miért ne támadna, hiszen mi leszünk a környék csúcsragadozói, a fegyveres mókusok! A fejlesztők azt ígérik, hogy 12 féle ellenséges leszámolást, elit bossokat, sőt, még egy tank elleni harcot is kapunk majd a Squirrel with a Gun kampánya során.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.