Kiderülhetett a GTA 6 pontos megjelenési dátuma, ennek örülni fogtok

Kiderülhetett a GTA 6 pontos megjelenési dátuma, ennek örülni fogtok

Több szivárogtatás is arra enged következtetni, hogy a vártnál előbb érkezhet a játék.

Hiába még csak egy előzetest láttunk belőle, és a konzolos megjelenésére is legalább egy évet kell várnunk, szinte minden nap történik valami érdekfeszítő a GTA 6 kapcsán. Az felhajtás 2022-ben kezdődött, mikor több mint 90 videó felvételt szivárogtattak ki a játékból, és innentől nem volt megállás. Ezt további szivárogtatások követték, majd 2023 decemberében debütált az első előzetes, ami történelmi sikereket ért el. Az azóta eltelt pár hónapban a rajongók már mindent kihámoztak a másfél perces videóból amit csak lehetett, így most nem tehetünk egyebet, mint türelmesen várunk egy gameplay felvétel közzétételére, és a megjelenési dátum hivatalos bejelentésére.

A Rockstar Games az előzetes bemutatása során nyilvánvalóvá tette, hogy a játék 2025 folyamán érkezik konzolokra, azonban a PC-s debütálásról még nem ejtettek szót. Most több szivárogtató is tudni véli, hogy a jövő évi megjelenés az év mely szakaszában fog bekövetkezni. Nuru – aki tudott a trailer decemberi megjelenéséről is – azt állítja, hogy 2025. február 18-án lesz elérhető a GTA 6 a nagyközönség számára. A februári hónapot alátámasztották más szivárogtatók is, valamint Jason Schreier – a Bloomberg munkatársa – is év eleji megjelenést szimatol.

Ez örömhír lehet a számunkra, hiszen így egy éven belül lehet a debütálás, azonban érdemes helyén kezelni ezeket az információkat. Míg a Rockstar Games meg nem erősíti a dátumot, nem lehetünk biztos a dologban, főleg, hogy könnyedén csúszhat a projekt akkor is, ha a jelenlegi helyzet szerint a szivárogtatások helytállóak.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár