Sárkányok egyedül a sötétben – Ezekkel játszunk a hétvégén

Sárkányok egyedül a sötétben – Ezekkel játszunk a hétvégén

Brutális a felhozatal, de azért kiválasztottuk a legizgalmasabb lehetőségeket.

Annyi minden történt a hét folyamán, hogy hirtelen azt sem tudom, hol lenne érdemes kezdeni. Sűrű napokat tudhatunk magunk mögött, ugyanis több régóta várt játék is debütált, az eredmény pedig többnyire pozitívnak mondható. Emellett természetesen ingyenes címekből sem volt hiány, így az alábbi listában mindenkinek akad csemegézni való. Nézzük tehát, hogy mi mikkel játszunk a hétvégén.

Ezeket olvastad már?

 Alone In The Dark 

Itt az ideje, hogy hosszú idő után visszatérjünk Derceto titkának megfejtéséhez ebben a pszichológiai horrort és a déli gótikus elemeket ötvöző alkotásban. Ez az utazás kész őrület, és minden találkozás az utolsó lehet. A játék valószínűleg nem fog történelmet írni, de elképesztően izgalmas kalandot kínál számunkra, amit egyedül a sötétben kell átélnünk – egy korábbi cikkben bővebben írtunk róla.

 Dragon's Dogma II 

Hideaki Itsuno hosszú évek óta nem adott ki AAA-kategóriájú játékot, de most végre megérkezett a Dragon's Dogma 2, amit valljuk be, hogy már piszkosul vártunk. A játék megjelenését természetesen hatalmas érdeklődés övezte, ugyanis az ígéretes előzetesek mellett a fejlesztőcsapat is folyamatosan áradozott róla. Most már elérhető, és mindenki kedvére kipróbálhatja, hogy milyen megküzdeni az univerzum legelvetemültebb szörnyeivel. Ha vásárlás előtt állsz, akkor mindenképpen olvasd el a kritikánkat, mely mindenféle újságírói színezést mellőz, és a valós játékélményt tárja fel.

 Call of the Wild: The Angler 

A theHunter: Call of the Wild alkotói 2022-ben egy nyitott világú horgászjátékkal lepték meg a rajongókat, melyben  szabadon fedezhetjük fel a természetet, és kapcsolódhatunk ki a profi horgásszá válás közepette. Egyedül, de akár barátaink társaságában is várhatunk életünk kapására, ami idővel biztosan megérkezik. A játék az Epic Store-ból 30 euró helyett, csütörtökig ingyen a miénk lehet.

 Rise of the Ronin 

A Nioh fejlesztői végre kiadták a Rise of the Ronint, ami egy PlayStation 5 exkluzív cím lett. Ha szereted Japánt, akkor ez a te játékod, ahol belemerülhetsz a 19. századi polgárháború rejtelmeibe. A játék kész versenybe szállni a Ghost of Tsushimával és az Assassin's Creedekel, hogy megszerezze saját méltó helyét a piacon. Az első vélemények alapján nem fogunk csalódni benne.

 Invincible Presents: Atom Eve 

Az Invincible sorozat 2021-ben vette kezdetét, és rögtön levette a rajongókat a lábáról. A képregénysorozat készen áll arra, hogy minél több platformot meghódítson, és ennek részeként érkezett az Invincible Presents: Atom Eve játék is, melyben az univerzum egyik legerősebb szuperhősével indulunk el, hogy megtaláljuk életünkben a tökéletes egyensúlyt. Eredetileg 10 euró lenne, de az Epic ezt is ingyen adja.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN