A halálos iramban-filmek rendezője dirigálhatja a Pókember 4. részét

A halálos iramban-filmek rendezője dirigálhatja a Pókember 4. részét

Egy ideig úgy volt, hogy ő rendezi a Halálos iramban 10. részét is, ám végül otthagyta a produkciót, ezzel szabadabbá téve az időbeosztását.

Azt már jó ideje lehet tudni, hogy a Sony és a Disney szeretnék folytatni a Tom Holland-féle Pókember-filmeket. Azonban ez egyáltalán nem akar olyan könnyen összeállni, mint azt a trilógia sikere alapján elsőre gondolhatnánk. A legnagyobb kérdőjel konkrétan a rendező személye lehet, Jon Watts ugyanis nem akar visszatérni egy negyedik részre. Azonban Jeff Sneider iparági bennfentes szerint végre megtalálhatták a cégek a megfelelő személyt Watts helyére, így már az idén ősszel elindulhat a Pókember 4. forgatása.

Bár korábban voltak olyan értesülések, miszerint Drew Goddard (a netflixes Daredevil-sorozat írója) lesz a befutó, Sneider szerint a Sony azt szeretné, ha Justin Lin ülne a rendezői székbe. Lint leginkább a Halálos iramban 3., 4., 5., 6. és 9. részének rendezőjeként ismerheti a világ. De egyébként neki köszönhetjük a Star Trek-trilógia utolsó darabját, a Mindenen túlt is – csak hogy mondjuk tőle valami mást is. Egy ideig úgy volt, hogy ő rendezi a Halálos iramban 10. részét is, ám végül otthagyta a produkciót pár nap után. Az IMDB-adatlapja alapján azóta ugyan kisebb dolgokon ügyködik, de meglepődnénk, ha fel sem venné a telefont a Sonynak, amikor egy Pókember-film a tét.

Ezeket olvastad már?

A Pókember 4. forgatása 2024 szeptemberében vagy októberében indulhat el Sneider szerint. A főbb szerepekben pedig természetesen visszatér Tom Holland mint Peter Parker/Pókember, valamint Zendaya mint MJ. Utóbbi kapcsán érdemes megjegyezni, hogy pont tegnap jelentek meg pletykák arról, hogy az Eufória 3. évada csúszni fog és a színészek nyugodtan kereshetnek más elfoglaltságot maguknak. Amennyiben Zendayának az ősszel Pókembert kell forgatnia, érthető, hogy miért nem sietnek az Eufóriával. Bár az is benne van a pakliban, hogy végül el sem készül a sorozat következő évada.

Kövess Minket!



Gamer szótár