Az Overwatchnál is Overwatchabb lesz a Marvel következő nagy dobása

Az Overwatchnál is Overwatchabb lesz a Marvel következő nagy dobása

Játékmenet előzetesen csodálhatjuk meg a Marvel Rivalst, amelynek az első alfa tesztjére már el is indult a jelentkezés.

24 órával ezelőtt a Marvel megosztott egy titokzatos képet a következő játékáról. Bár az 1943: Rise of Hydra után kissé váratlanul ért mindenkit, hogy máris valami újat akarnak leleplezni, nem lehetett véletlen, hogy pont a héten derült ki az, hogy Marvel Rivals néven készül valami a NetEase Games boszorkánykonyhájában. Valóban nem volt az, hiszen ma reggelre egy rakás információ kiszivárgott a készülő multiplayer cím kapcsán. Most pedig hivatalos megerősítést nyert, hogy jön a Marvel Rivals!

Marvel Rivals egy úgynevezett hero shooter lesz, amit TPS-ben fogunk játszani, méghozzá 6v6-ban. Lehet, hogy nem szóltak a fejlesztőknek, hogy a Blizzardnak sem jött be ez a recept maradéktalanul az Overwatchcsal. De talán a Marvel nem akar majd belőle NFL-t csinálni és ez jót tesz neki. A népszerű képregényes karakterek mellett biztosan segíteni fog egy kritikus tömeg elérésében a tény, hogy PC-re érkezik a játék és ingyenes lesz. Igen, mielőtt kérdeznétek, a konzolokról nemes egyszerűséggel megfeledkeztek a készítők.

Ezeket olvastad már?

Mint az alábbi játékmenet előzetesben is látható, számtalan hőssel és gonosztevővel vonulhatunk csatába az Overwatchban a Marvel Rivalsben. A pályák pedig szintén ikonikus marveles helyszíneken (például Asgardon, Tokión, New York-on) alapszanak majd. De annyival még megspékelték ezeket, hogy rombolható lesz a környezet. A szokásos hero shooter képességeken túl kapunk majd Team-Up skilleket is, amelyek különböző karakterek erősségeit kombinálják. Tehát lesz értelme például egy Groot mellé vinni Rocket Raccoont is, mert ketten együtt veszedelmesebbek lehetnek, mint külön-külön.

Bár pontos megjelenési dátumot nem közölt a Marvel, a Rivalsnek lesz egy zárt alfa tesztje májusban, amire már lehet is jelentkezni ITT. A fejlesztők azt ígérik, hogy olyan karaktereket próbálhatnak ki a szerencsések e során, mint Fekete Párduc, Pókember, Magneto vagy Magik. Ha pedig lemaradnál erről az alkalomról, nem kell aggódni, mert a jövőben további tesztlehetőségek lesznek még, mielőtt kiadnák a kész változatot.

Kövess Minket!



Gamer szótár