Rákkal küzd a Fortnite és a Twitch királya, Ninja

Rákkal küzd a Fortnite és a Twitch királya, Ninja

Fontos üzenetet fogalmazott meg rajongóinak a népszerű streamer, miután felfedte betegségét.

Bőrrákkal kezelik a Fortnite és a Twitch királyaként ismert Ninját – jelentette be a streamer Twitteren. Mint írta, az egész egyszerű rutin bőrvizsgálattal indult, amire a felesége küldte el. A bőrgyógyászok ekkor találtak egy anyajegyet a talpán, amit elővigyázatosságból el akartak távolítani. Ám erről később megállapították, hogy az valójában melanoma, vagyis egyfajta bőrdaganat nyoma.

Ninja bőrgyógyásza optimista volt, mert elég korán sikerült felfedezni a tünetet. Az anyajegy körüli sötét foltokat a felismerést követően eltávolították, ezért most abban reménykednek, hogy sikerült megállítani a rák terjedését. Viszont ez csak később fog kiderülni. Tehát a streamer még nincs túl mindenen, nem jelenthető ki biztosan, hogy egészséges. A következő vizsgálat során az orvosok mikroszkóp alá vetik a problémás területet, és ha tisztán látható lesz, hogy a bőrdaganattól mentesek a szélei, akkor fogják tudni, hogy sikerült kezelni a rákot. „Hálás vagyok, remélhetőleg még időben elcsíptük, de kérlek benneteket, legyen ez afféle közérdekű közlemény is, hogy vizsgáltassátok meg a bőrötöket” – zárta gondolatait Ninja.

Ezeket olvastad már?

Ninja évekkel ezelőtt a Twitch-en lett igazán felkapott, ahol a Fortnite-ot játszva a legnépszerűbb streamerré vált. Ennek köszönhetően számtalan jövedelmező lehetőséget szerzett, valamint olyan sztárokkal játszhatott együtt, mint például Drake. A sikerét kihasználva a Microsoft Mixer nevű platformjához igazolt, majd annak megszűnését követően visszament a Twitch-re. Az exkluzivitásával 2022 szeptemberében számolt le végleg, azóta hat különböző platformon közvetít párhuzamosan. Az utóbbi időkben Ninja elsősorban olyan állításaival kerül be a hírekbe, mint hogy agymosottak a Call of Duty játékosai.

Kövess Minket!



Gamer szótár