Felejtsd el a Karib-tenger kalózait, itt van helyette a Balti-tenger Pashája

Felejtsd el a Karib-tenger kalózait, itt van helyette a Balti-tenger Pashája

50 kilométert kell a vizen megtennie Pashának, kerékpárral!

Korábban mi is írtunk róla, hogy a lengyel legenda, PashaBiceps, ismét nyeregbe száll, azaz Varsóból Koppenhágába bringázik, hogy támogassa a PGL Majorön résztvevő lengyel játékosokat. Pontosabban játékost, mert mostanra csak a MOUZ színeiben játszó siuhy maradt versenyben közülük. De ez a legkisebb baja most Pashának. Ugyanis ahhoz, hogy időben odaérjen a tornára és biztosan ne nevezhesse őt senki sem csalónak, az utolsó szakaszból kb. 50 kilométernyi távot a vizen kell megtennie kerékpárral.

Na már most, aki látott már biciklit, jól tudja, hogy az nem megy ám csak úgy a vizen. Azonban ha Pasha pattan fel rá, akkor mégis! Egy felfújható vizibiciklis megoldást választva arra jutott az egykori lengyel játékos, hogy a német Rostock városából egészen Gedserig tekerhet, vagyis tényleg kerékpáron teheti meg a teljes távot. Pasha ezekben a pillanatokban is a Balti-tengert próbálja meghódítani a nemes célja érdekében. A cikk írásakor már túl is jutott az első 10 kilométeren, vagyis a vizitáv egyötödén. Ha a Karib-tenger kalózainak híres jelenetét (amelyben először láthatjuk Jack Sparrowt partra szállni a süllyedő ladikjával) sikerül lepipálnia ezzel a vizibiciklis úttal, akkor Pashára még további kb. 150 kilométernyi tekerés vár majd a szárazföldön, mire odaér a Royal Arénába a ma délután induló rájátszásra.

Papito tavaly a párizsi Majorre 1 800 kilométert bringázott, hogy támogassa honfitársait a versenyen. Akkor egyébként nem ért oda időben, bár hozzá kell tenni, hogy ez nem rajta múlott. A 9INE, azaz a mostani ENCE magja miatt indult meg a hosszú útra. A terv az volt, hogy a csoportkör kezdetével egyidőben bringára pattan, majd a rájátszásra odaérve – naponta kb. 300 kilométert megtéve – az arénában szurkol a lengyeleknek. A csapat azonban cserben hagyta őt, mert győzelem nélkül, az utolsó helyen estek ki az akkor még Legends Stage-nek hívott szakaszból. Legalább az akkor még a GamerLegionben irányító siuhynak tudott szurkolni a negyeddöntőben – a történelem ismétli önmagát. A fiatal lengyel játékos egészen a döntőig menetelt végül a csapatával, ahol a Vitality tudta megállítani.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár