Leszámol a Twitch a mellekkel és a popsikkal

Leszámol a Twitch a mellekkel és a popsikkal

Amire sokan már vártak, most végre meglépi a platform.

A Twitch elképesztően jó helyzetben van, hiszen egyeduralkodónak számít a gamerek körében, és bár akad még néhány lehetőség a streamelni vágyók számára – Youtube vagy Kick –, az esetek többségében szinte mindenki ezt a platformot választja, ha közösséget szeretne építeni. Még csak véletlenül sem a könnyed pénzszerzési lehetőség motoszkál egyesek fejében, pláne olyankor, amikor mindent kitesz valaki a kirakatba, hogy így szerezzen magának új rajongókat.

Ezeket olvastad már?

Sajnos egy ideje egy olyan trend is hódít az oldalon, amely megosztja a közösséget, hiszen alapvetően egy videójátékos portálról van szó, ennek ellenére egyre több olyan személy is felbukkant már, aki a testi adottságai révén szeretne minél több feliratkozást vagy adományt szerezni. Lenne lehetőségük más oldalakon is szerencsét próbálni, de úgy tűnik a Twitch ebből a szempontból egy nagyszerű választás, legalábbis egészen mostanáig. Abba most nem mennénk bele, hogy a hot tube (otthoni környezetben egy felfújható kis medencében streameltek egyesek) micsoda szenzációvá vált néhány év alatt, de az biztos, hogy pancsolás még csak a kezdet volt.

Néhány év leforgása alatt eljutottunk odáig, hogy lassan már egy soft pornó oldal vált a Twitchből, és sajnos sok esetben hiába nem ezt a tartalmat keresi az ember, mégis az arcunkba tolja a platform. Most viszont végre meglépte azt az üzemeltető, hogy fellép a nemkívánatos streamerekkel szemben, és többé nem engedélyezi azokat a streameket, amelyekben hosszabb ideig megjelennek az intim testrészek. Ez nem csoda, hiszen volt olyan is, aki már csak egy alig valamicskét takaró fürdőruhában pózolt a kamera előtt, de a leleményesség itt nem állt meg, hiszen néhányan a testfestés művészetét is beépítették az adásaikba, ezáltal gyakorlatilag a melleit is premierplánban megmutathatta a nagyérdeműnek.

Március 27-én a Twitch nyilvánosságra hozta, hogy betiltja azokat a tartalmakat, amelyekben hosszan tartóan az intim testrészekre fókuszálnak.

„Közösségi irányelveink célja, hogy a Twitchet barátságos hellyé tegyük. A Twitch-en lévő tartalmak folyamatosan fejlődnek, és szeretnénk biztosítani, hogy a szabályaink rendeltetésszerűen működjenek, és lépést tartsanak a kialakuló viselkedési formákkal.

Ha szükséges, frissítjük a szabályainkat, hogy rögzítsük ezeket a viselkedésbeli változásokat, és hogy a közösség számára egyértelmű legyen, mi a megengedett.” - írta a vállalat egy tweetben.

Ebből a szempontból a legfontosabb, hogy 2024. március 29-től szankcionálni fogja azokat a tartalomgyártókat, akik leginkább csak az intim testrészeiket mutogatják.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.