Olyan trend hódít Twitchen, ami egy hajszálra van a pornótól

Olyan trend hódít Twitchen, ami egy hajszálra van a pornótól

Az ember egyszerűen nem hisz a szemének...

Az utóbbi években igencsak megosztó platformmá vált a Twitch, ugyanis számos olyan tartalomnak ad helyet, ami kiborítja a közösség egy részét. Kezdve a töméntelen mennyiségű szerencsejátéktól, egészen a hot tub streamekig, rengeteg hasonlóval találkozhattunk a múltban, ami okot adott több híres tartalomgyártónak is, hogy végleg szakítson a felülettel. Az utóbbi időben azonban egyre inkább kezdenek elfajulni a dolgok, mivel néhányan minden kiskaput kihasználnak arra, hogy pornó közeli tartalmakkal szerezzenek nézettséget maguknak – például a művészi meztelenkedést.

Ezt most sikerült a következő szintre emelni azzal, hogy egyesek a saját hátsó felüket, vagy dekoltázsukat használják arra, hogy rávetítsék az adott játékot, amivel éppen tevékenykednek, így a közönség egyszerre nézheti mindkettőt. Megértem, ez most így elég zavarosan hangzik, de az alábbi videó megtekintése után, minden világos lesz.

Ez a „Fortnite élő adás" részlet olyannyira abszurd, hogy két nap alatt közel 20 millióan tekintették meg. A szomorú az, hogy erre tényleg van igény, és az eset óta már így zajlik Morgpie – a felvételen látható hölgy – minden egyes közvetítése. Lehet itt szó játékokról, vagy az internet közös böngészéséről, már csak a fenekén követhetjük nyomon az eseményeket.

A kérdés az, hogy a Twitch hajlandó lesz-e lépni az ügyben, vagy hagyják, hogy továbbra is a felületük legyen az internet szemétdombja, ahol bárki pénzt farmolhat a hasonló kirívó, de semmi tartalommal nem bíró adásokkal.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.