Új AAA-s címmel tér vissza a Hellgate franchise

Új AAA-s címmel tér vissza a Hellgate franchise

Lassan itt az ideje, hogy visszatérjünk ebbe a démonoktól hemzsegő világba.

Hellgate: London még 2007-ben jelent meg, és a mostanra már nem annyira távoli 2038-as évbe repít bennünket, ahol démonok serege lepte el a világot. A mi feladatunk, hogy megküzdjünk a lényekkel, és megmentsük a veszélyben lévő emberiséget. Habár a debütálás óta eltelt 17 év, a játék alkotója nemrégiben megalapította a Lunacy Games stúdiót, amivel most készen áll, hogy végre elkészítsen egy új, de ebben a világban játszódó AAA-s játékot a számunkra.

„Sok-sok éve arról álmodoztam, hogy visszatérek ahhoz a franchise-hoz, amelyet 2007-ben hoztunk létre. Mindig is úgy éreztem, hogy a Hellgate IP-vel kapcsolatban még nem végeztem, ezért a projekt kódnevünk Hellgate: Redemption. Az Unreal Engine 5, a felhőalapú játékszerverek, a lehető legtöbb kész megoldás és a nagyszerű közös fejlesztési partnerségek használatával, minden egyes dollárt a játékmenetre és az innovációra fordítunk. A jelenlegi kialakításban megtartjuk a Hellgate: London alapvető játékmenetét és lore elemeit, de az a szándékunk, hogy egy izgalmas új élményt építsünk, amely kihasználja az iparág elmúlt 17 évében végbement fejlődését, ami az első játék megjelenése óta következett be.” – nyilatkozta nagy lelkesedéssel Bill Roper, a Lunacy Games vezérigazgatója és társalapítója egy sajtóközleményben.

Egyelőre ennél sokkal többet nem tudunk a Hellgate: Redemptionról, de az már biztos, hogy konzolokra és PC-re is érkezik, valamint szintén egy démon-apokalipszisben kell majd helytállnunk. Reméljük, hogy hamarosan láthatunk egy előzetest, és talán egy megjelenési dátumot is kapunk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár