Claptrap olyan lesz a Boderlands-filmben, mint egy 18-as karikás R2-D2

Claptrap olyan lesz a Boderlands-filmben, mint egy 18-as karikás R2-D2

Nyáron jön a Borderlands-film, ami eddig egészen izgalmasnak és ütősnek tűnik.

Nem a szerteágazó és izgalmas történetéről híres a Borderlands-széria, őrült karakterei, elképesztő világa és pörgős akciója miatt mégis évek óta várjuk, hogy végre film készüljön a játékokból. A várakozásnak vége, idén nyáron jön a Borderlands-film, ami szerencsére nem másolja le a játékok történetét, pusztán merít azokból, építkezik azokra. A film idén nyáron támadja majd be a mozikat, ráadásul olyan világsztárokkal a főszerepekben, mint a Jamie Lee Curtis, Ariana Greenblatt, Cate Blanchett, Jack Black vagy éppen Kevin Hart. Az első előzetes, minket megvett kilóra, különösképp Claptrap karaktere, aki a filémben sem lesz kevésbé őrült, mint amilyen a játékokban volt. Őt Jack Black szólaltatja majd meg, aki nemrég nyilatkozott is pár gondolatot a filmről és karakteréről.

„Imádtam szinkronizálni. Imádtam a játékokat is, elképesztően király volt most megszólaltatni azok egyik karakterét. Claptrap laza, vagány, vicces, őrült, mint egy felnőtteknek szóló R2-D2. Remek alkalom ez, hogy egy újabb remek játékot vigyünk mozivászonra. Mondhatni, hogy épp a játékadaptációk reneszánszának közepén vagyunk, nagyon örülök, hogy ennek a részese lehetek."

Jack Black számára nem ez az első alkalom, hogy valamely játék szereplőjét kelti életre mozivásznon és reméljük, hogy nem is az utolsó. Azt is megkérdezték tőle, hogy melyik másik játékból készítene filmet, válasza pedig egyértelmű volt!

Kövess Minket!



Gamer szótár