Megjelent a Fallout 76 legújabb tartalmi frissítése, ami ráadásul ingyenes

Megjelent a Fallout 76 legújabb tartalmi frissítése, ami ráadásul ingyenes

A Fallout 76 néhány napja megjelentette az Atlantic City – America’s Playground című ingyenes frissítést, mely minden platform összes Fallout 76-játékosa számára elérhető. A frissítés új küldetésszálakat, Atlantic City nyílt világú felfedezését és egy kalandos, jutalmakkal teli új szezont kínál. 

Bár a Fallout 76 katasztrofális rajtot vett 2018-ban, a Bethesda nem engedte el a játék kezét. Hosszú évekig dolgoztak a játékon, rengeteg javítást készítette a játékhoz és már több nagy DLC -t is megjelentettek, amelyek ráadásul afféle kárpótlásul a rajtért, minden játékos számára ingyenesek. Mára egészen más arcát mutatja a Fallout 76, mint néhány éve, ma már szinte minden Fallout-rajongónak érdemes kipróbálnia. Aki persze a régivonalas Fallout-játékokat kedveli, annak meg kell szoknia az online funkciókat, de megéri, a Fallout 76 remek darabja a szériának. Ráadásul még a mai napig érkeznek hozzá frissítések, apró javítások és nagy tartalmi extrák is.

Az America’s Playground ismét Atlantic Cityben üdvözli a játékosokat, ahol új küldetések és Atlantic City szabad felfedezése vár. Az új küldetéseknek Atlantic City és Appalachia ad otthont. Atlantic Cityben az elárasztott városközpontban elharapódzott Overgrown-problémát kell megoldanod, Appalachiában pedig bár a Russo család elűzte a Mothman-szektásokat, a Russók sötét titkokat őriznek és a segítségedre van szükségük. Az America's Playground jelenti a Fallout 76 Season 16: Duel with the Devil kezdetét is. A szezon témája a Rip Daring és a Jersey Devil közti legendás küzdelem. Az új szezon során felküzdheted magad a ranglista csúcsaira és egyedi jutalmakat bezsebelő nagymenő lehetsz. A Season 16 világáról itt tudhatsz meg többet.

A Fallout 76: Atlantic City – America's Playground már elérhető Steam, Xbox Series X|S, Xbox One, valamint PlayStation 5 és 4 platformokon. De nem árt észben tartanod azt sem, hogy a Fallout 76 az Xbox Game Pass és a PlayStation Plus Extra keretében is elérhető.

Kövess Minket!



Gamer szótár