Megvan a Batman 2 egyik ikonikus főgonosza?

Megvan a Batman 2 egyik ikonikus főgonosza?

Nagyszerű adaléka lenne a folytatásnak.

Boyd Holbrook (Logan, Narcos) a pletykák szerint szerepet kapott a DC Elseworlds részét képező The Batman második felvonásában.

Ezeket olvastad már?

Első körben azzal a rossz hírrel szolgálhatunk, hogy a filmet bizonyos okok miatt elcsúsztatták 2026. október 2-ára, az új információ pedig ezt követően látott napvilágot. Egy bennfentes értesülései szerint Holbrook eredetileg nem vett volna részt a produkcióban, mivel korábbi kötelezettségei miatt – többek között James Mangold által dirigált A Complete Unknown és Andrew Levitas felügyelete alatt készülő Last Meals – nem tudott volna időt szakítani a Denevérember legújabb kalandjára. Azonban a produkciót eltolták, ezért a beosztását most már át tudja alakítani úgy, hogy részese lehessen a stábnak.

És hogy kinek a bőrébe bújhat?

Ő lehet Harvey Dent, más néven Kétarc (Two-Face), Gotham City egyik legikonikusabb és legtragikusabb figurája, illetve a Batman-mítosz egyik legfontosabb ellenfele. Olyan színészek keltették már őt életre filmekben, mint Billy Dee Williams (Batman 1989), Tommy Lee Jones (Batman Forever) és Aaron Eckhart (A sötét lovag).

Holbrook a széles körben elismert Narcos című sorozatban (Netflix) Steve Murphy DEA ügynök szerepével tette le a névjegyét. Emellett Donald Pierce-ként is lenyűgözte már a közönséget a Logan-ben, de életre keltette Corinthian karakterét is a The Sandman-ben, megmutatva sokoldalúságát és tehetségét. Különösen negatív figurák bőrében lubickol, ezért remek választásnak tűnhet a Batman 2-t illetően. Azt egyelőre szintén nem tudni, hogy vajon Harvey Dentként, Gotham kerületi ügyészeként tűnhet fel a képernyőn először, vagy mint Kétarc ismerhetjük majd meg. A film cselekményét ugyanis jelenleg hét lakat alatt őrzik. A Batman második részének szereplőgárdájában visszatér Robert Pattinson, Andy Serkis, Colin Farrell, Jeffery Wright és Zoë Kravitz is, a rendezői széket pedig továbbra is Matt Reeves foglalhatja el.

Azért is érdemes lehet erre a pletykára odafigyelni, mert a napokban az IMDb megerősítette, hogy a színész kaszkadőrdublőre, Jake Tandy csatlakozott a Batman 2 stábjához.

Kövess Minket!



Gamer szótár