Magyarok a Twitchen: 2okos és a TheVR a kanyarban sem volt, új királya van hazánknak

Magyarok a Twitchen: 2okos és a TheVR a kanyarban sem volt, új királya van hazánknak

Nem csak a végeredménye miatt okozott nagy meglepetést a PGL Major Koppenhága.

Egy ideje már nem jelentkeztünk a jó öreg havi magyar Twitch-összesítőnkkel, de itt vagyunk és itt vannak a hazai streamerek is! Az év vége óta sok víz lefolyt a Dunán, a nézettségi adatok pedig egészen kilőttek egy csomó népszerű streamer esetében október-novemberhez képest. De minek köszönhető ez a nagy átrendeződés? Ezt könnyen meg tudjuk mondani. Hogy ez lesz-e a sorrend egy hónap múlva is? Az csakis a kedvenceiteken és rajtatok múlik! Persze minket meglepne, ha a 2okos vagy a TheVR ennyiben hagyná, hogy elveszítették a trónt.

Ezeket olvastad már?

Top 10 magyar nyelvű Twitch-csatorna 2024. márciusban (összes megtekintett óra alapján)

  1. eazykee - 385 940 óra (Az általános csevegéssel és a GTA V RP-vel ért el hatalmas számokat.)
  2. 2okos - 284 639 óra (Hiába volt a szokásos csevegésen túl egy kis Fortnite, egy kis Marvel's Spider-Man 2, ez most a trónra nem volt elég.)
  3. WeAreTheVR - 214 123 óra (Szokás szerint rengeteg új és régi játékba (Elden Ring!) belemártották a lábukat, a húzóerő azonban a napi beszélgetős műsoruk volt.)
  4. Benccce - 209 913 óra (A PGL Major Koppenhága hivatalos magyar közvetítése egészen a negyedik helyre repítette a kommentátor csatornáját. Majdnem lenyomta a TheVR-t is ezzel.)
  5. Jordanfaki - 176 848 óra (A Fortnite még mindig él és virul, ez pedig az ötödik helyre repítette Jordanfakit.)
  6. ZsombeyHD - 111 455 óra (A Shakes & Fidget még létezik? Ezek szerint igen!)
  7. Fyrexxx / Nessaj - 92 846 óra (Ha Final Fantasy VII Rebirth-re vágytál márciusban, akkor biztosan megfordultál Nessajnál!)
  8. MrScheff - 75 250 óra (T.A.N.K.O.K.)
  9. kokuszcsoport / Fókuszcsoport - 73 482 óra (Ezerrel pörög az elmúlt hetekben a hazai közélet, Jólvanezígy.)
  10. Avid_is_Odd - 71 830 óra (Az Elden Ringre nagyon haraptak az emberek, de ezen kívül még további 24 játékkal tett próbát a streamer. Bejött.)

Kövess Minket!Gamer szótár