Megérkeztek az első képek Christian Bale következő filmjéről, ami elég betegnek ígérkezik

Megérkeztek az első képek Christian Bale következő filmjéről, ami elég betegnek ígérkezik

Hamarosan újabb filmben láthatjuk a nagyszerű színészt, ráadásul nem akárki társaságában.

Szerencsénkre számos szuper filmet láthattunk mostanában, és úgy tűnik, hogy ez az elkövetkezendő időszakban is így lesz, hiszen folyamatosan érkeznek az izgalmasabbnál izgalmasabb bejelentések – csak, hogy párat felsoroljak, például heteken belül jön a Polgárháború, de idén érkezik egy új Alien és a Joker 2 is. Nemrég pedig kiderült, hogy készülőben van egy új Frankenstein film, amiben Christian Bale és Jesse Buckley lesznek a főszereplők. A The Bride című alkotást Maggie Gyllenhaal rendezi, akinek ez lesz a második projektje – 2021-ben ő rendezte Az elveszett lányt, ami Oscar-jelölést is kapott a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában.

Pár órája váratlan helyről bukkantak elő az első képek a film főszereplőiről. Jamie Lee Curtis osztotta meg az alábbi posztot Instagram oldalán, aki Christian Bale keresztanyja, és izgalommal teli várakozását fejezte ki az alkotással kapcsolatban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis) által megosztott bejegyzés

„A filmben a magányos Frankenstein az 1930-as évek Chicagójába utazik, hogy megkeresse Dr. Euphronius segítőjét, hogy társat alkosson magának. Ketten életre keltenek egy meggyilkolt fiatal nőt, és így megszületik a menyasszony. Túlszárnyal mindent, amit bármelyikük gondolt volna, lángra lobban a románc, ezzel pedig a rendőrség figyelme és egy vad radikális társadalmi mozgalom is.” – áll a leírásban.

A The Bride-ról egyelőre csupán ennyit tudni, de remélhetőleg hamarosan láthatjuk majd az első előzetest is, ami nagyobb betekintést enged majd nekünk ebbe a Frankenstein történetbe. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor 2025. október 3-ától lehet majd megtekinteni a mozikban.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár