Snoop Dogg is megszédülne a Call of Duty kiszivárgott 420-as pályájától

Snoop Dogg is megszédülne a Call of Duty kiszivárgott 420-as pályájától

Limitált ideig lesz elérhető a Modern Warfare 3 harmadik szezonjának „ünnepi” pályája.

Adatbányászok játékmenet-videót tettek közzé egy új Call of Duty multiplayer pályáról, ami a Modern Warfare 3 harmadik szezonjában lesz elérhető és április 20-at, az a 420-at fogja ünnepelni – írja az Insider Gaming. A GET HIGH nevű pálya nem csak arra utal, hogy a jeles napon fogyasszunk el egy focipályát, hanem arra is, hogy a cél az, hogy jussunk fel a pálya legmagasabb pontjára minél gyorsabban. Mivel ez egy „ünnepi” pálya lesz, csak limitált ideig játszhatunk majd rajta.

A GET HIGH-t a tegnap kiadott frissítésben fedezték fel az adatbányászok. Ezt követően a BobNetworkUK tett közzé belőle egy tízperces videót. Mivel Bob nem éppen egy CoD-király, ezért nem ért a pálya legvégére, így az első videójában sajnos nem láthatunk mindent. De később közzétett egy rövidebb jelenetet is, amiben átlépi a GET HIGH célvonalát. Igaz, ezzel kapcsolatban sokan úgy gondolják, hogy nem ő játszott – nem mintha ez számítana nekünk.

Egyébként nem túl meglepő az, hogy 420 alkalmából készül ilyesmivel az Activision. Már korábban is csináltak különleges eseményeket április 20-ra. Most pedig különösen fontos lehet a számukra, hogy valami igazán érdekeset tegyenek le az asztalra ezen a napon, hiszen az ipari fűfogyasztásáról ismert (de egy napig nem füstölő) Snoop Dogg is elérhető a jelenlegi Battle Passben mint operátor. Bár a GET HIGH még nem lesz elérhető, ezen a hétvégén ingyenes hétvégén próbálhatjátok ki a Call of Duty Modern Warfare 3-at!

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár