Sztárokkal akarják megmenteni a The Witcher 4. évadát

Sztárokkal akarják megmenteni a The Witcher 4. évadát

Komoly neveket sikerült megnyerni a folytatásra.

Henry Cavill túlzott lelkesédését nem nézték jó szemmel, ezért a lelépett, az űrt utána viszont Liam Hemsworthnek kellene pótolni majd, ami nem lesz egy egyszerű feladat. Ráadásul a sorozat készítői egyre jobban eltérnek Andrzej Sapkowski könyveiben olvasható történettől, ami szintén negatívum a rajongók szemében, és akkor még finoman fogalmaztunk. Mindenesetre a Netflix nem áll le, hiszen már tervben a The Witcher (Vaják) negyedik évada is, ámbár jelenleg senki sem tudja, mi történik majd a folytatásban, de minden jel arra mutat, hogy valami különlegességgel készülnek. A harmadik évad utolsó epizódjával búcsút inthetünk majd Henry Cavillnek, és nem árt majd felkészülni lelkiekben egy új Ríviai Geráltra. Az új főszereplő mellett viszont úgy tűnik lesz még néhány nagy név.

Fenomenális szereposztás

A Variety által közzétett exkluzív cikkben három új szereposztást fedtek fel, amely várhatóan 2025-ben debütál majd. Először megerősítették, hogy Sharlto Copley (District 9, Chappie) veszi át Leo Bonhart, a képzett kardforgató és fejvadász szerepét. Copley az egyik legjobb dél-afrikai színész, aki az elmúlt két évtizedben a szakma legnagyobbjaival osztozott a vásznon. A következő jelentős szerepet James Purefoy (Resident Evil, Churchill) kapta, mivel ő keltheti életre Stefan Skellent, a csalóka és titokzatos nilfgardiai kémet. Purefoy több, mint harminc évnyi tapasztalattal rendelkezik ezen a pályán, ezért valószínűleg nagyszerű adaléka lesz a szériának.

Ezeket olvastad már?

Végül Danny Woodburnt (TMNT, Seinfeld) is bejelentették, aki Zoltan Chivayként tűnik majd fel a képernyőn. A rajongók már tudják, hogy ki ő, hiszen Geralt közeli barátjaként és hűséges társaként már ismerhetik a játékokból. Továbbá nemrég kiderült az is, hogy Laurence Fishburne kapta meg Regis szerepét, aki egy rejtélyes vámpír, és jelentős szerep vár rá a későbbiekben. Ők tehát már biztosan csatlakoznak a meglévő stábhoz: Freya Allan, Anya Chalotra, Joey Batey (Ciri, Yennefer és Jaskier/Kökörcsin).

Azt még nem tudni, hogy a showrunnerek hogyan kezelik majd Henry Cavill Geraltjának nyilvánvaló cseréjét – ha egyáltalán nagy jelentőséget akarnak neki tulajdonítani –, így érdekes lesz látni, hogyan alakulnak a negyedik évad eseményei.

Kövess Minket!



Gamer szótár