Örömhírrel jelentkezett a nemrég rákkal diagnosztizált Ninja

Örömhírrel jelentkezett a nemrég rákkal diagnosztizált Ninja

Mindenki megnyugodhat, a legenda rendben van.

Ninjáról Tyler Blevins – már valószínűleg mindenki hallott, aki csak kicsit is jártas a FPS-játékok világában. A 32 éves amerikai tartalomgyártó neve mára összeforrt a Fortnite-tal, és a Twitch-platformmal. Számtalan sikeres történetet és mérföldkövet tudhat a háta mögött, és milliók követik minden lépését annak ellenére is, hogy az utóbbi években többször felületet váltott, és a játékokhoz is elég össze-vissza módon nyúlt – legalábbis ahhoz képest, ahogy ezt előtte tőle megszoktuk. Múlt héten szomorú okból kifolyólag került a figyelem középpontjába, ugyanis egy posztban jelentette be, hogy bőrgyógyászati szűrés során az orvosok melanomát – a bőrrák egyik fajtája – diagnosztizáltak nála. Akkor elmondta, hogy eltávolították lábtalpáról az érintett területeket, és most az eredményre vár. Ezek a minap megérkeztek.

Ninja nagy örömmel osztotta meg követőivel a hírt, miszerint az orvosi beavatkozás sikeres volt, és újra egészségesnek mondhatja magát.

„A kimetszés egyértelműen sikeres volt. A közelében végzett biopszia csak enyhe atypiát mutatott, és azt is teljesen eltávolították. Jelenleg hivatalosan is rákmentes vagyok." – áll a bejegyzésében.

Számtalan játékostársa és rajongója fejezte ki megkönnyebbülését a kommentek között. Blevins ismételten felhívta a figyelmet arra, hogy mennyire is fontosak a szűrések, hiszen nála is alakulhatott volna sokkal rosszabbul a helyzet, ha felesége nyüstölésének ellenére, nem megy el megvizsgáltatni a talpán lévő kis foltot.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár