Így húzhatjátok be az új ingyenes Fortnite itemeket

Így húzhatjátok be az új ingyenes Fortnite itemeket

Viszonylag egyszerűen szert tehettek rájuk, mutatjuk miként.

A Fortnite-ban már mindenki rendelkezik kozmetikai elemekkel, és az évek alatt ez a játék központi elemévé lépett elő – ilyen jelentőséggel talán egyik másik játékban sem bírnak. Háromféleképpen tehetünk szert menő itemekre. Az első és legalapvetőbb mód az Item Shop meglátogatása, és az ottani kínálatból való vásárlás. Az itt található elemek 24 óránként cserélődnek, és a legkülönlegesebb darabok itt szerezhetőek be. A második és a legtöbbek által preferált lehetőség a Battle Pass megvásárlása, és az általa feloldható tárgyak begyűjtése. Így egyszerre több, de nem általunk választott ajándékot kapunk. Az előbbiekkel ellentétben néha van lehetőségünk arra, hogy teljesen ingyen jutalmakban részesüljünk, ezekhez általában küldetéseket kell teljesítenünk, vagy valamilyen esemény kapcsán kedveskednek nekünk a fejlesztők. A mostani Lantern Trials is ebbe a kategóriába tartozik.

Az esemény során összesen három kozmetikai elemre csaphatunk le – Disco Baller SprayMoonlit Peace Wrap és The Nightblade Pickaxe. Ahhoz, hogy a leltárunkba kerüljenek, be kell jelentkeznünk az event oldalán, majd jelvényeket kell gyűjtenünk a játékban. Egy jelvényt kapunk minden 5. túlélt körszűkülés után, és összesen 11 darabra van szükségünk ahhoz, hogy minden tárgyak megkapjunk – a Sprayhez 1, a Wraphez 6, a Pickaxe-hez pedig 11 kell.

A Lantern Trials csupán április 7-e délutánig tart, így nincs sok időnk arra, hogy megcsináljuk a küldetéseket. Szerencsére egyszerű feladatról van szó, amit a játék bármely Battle Royale módjában elvégezhetünk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár