Fény derült rá, hogy mikrotranzakciókkal dúsított játék lesz-e a Stellar Blade

Fény derült rá, hogy mikrotranzakciókkal dúsított játék lesz-e a Stellar Blade

Ez az információ egyenesen a fejlesztőcsapat vezetőjétől származik.

Közeledik egy olyan játék megjelenése, amelyben egy kivételes karakter bőrébe bújva menthetjük meg a világot. A TPS, vagyis harmadik személyű alkotás azért is különleges, mert a fejlesztők hosszú-hosszú órákat töltöttek el a főhősnő fenekével, hogy minél formásabb és gyönyörűbb legyen. A legjobb az egészben, hogy március végén felbukkant a játék demó verziója is, tehát bárki belekóstolhat a kalandba, ha rendelkezik PlayStation 5 konzollal.

A Shift Up üdvöskéje, a Stellar Blade eladásai alighanem nagyban függnek majd attól, hogy mennyire tetszik majd a rajongóknak Eve, a sci-fi történet főszereplője. A kipróbálható verzióban szerzett tapasztalatok viszont azt mondatják, ezen túlmenően is tartogat még érdekességeket a játék. Arra is választ kaptunk, hogy vajon mi a helyzet a mikrotranzakciókkal. Erre a kérdésre a Shift Up fejese, Kim Hyeong-tae reagált, és egy interjúban megerősítette, hogy egyelőre nem tudják még pontosan mit pakolnak bele a jövőbeli DLC-kbe, de ingyenes frissítésekre, és New Game+ játékmódra mindenképp számíthat majd a közösség. A mikrotranzackiókat jelen állás szerint nem tartják szem előtt, de bizonyos esetekben lesznek kivételek.

Pénz, pénz, pénz?

Nem kell majd további költségekbe verniük magukat a játékosoknak, viszont ezalól kivételt képezhetnek az olyan kollaborációs skinek, melyek más cégek szellemi termékein alapulva kerülhetnek bele majd a játékba. Ha minden igaz, akkor egyébként 30 különböző ruhát is elérhetővé tesznek a Stellar Blade debütálásakor, tehát lesz miből válogatnia mindenkinek, a későbbiek során meg kitudja ezen a téren mivel bővítik majd a kínálatot. Az mindenesetre biztató, hogy nem igazán terveznek azzal, hogy egy fizetős fal mögé pakoljak a legizgalmasabb extrákat.

A játék április 26-án jelenik meg kizárólag PS5-re.

Kövess Minket!



Gamer szótár