Napokon belül kiderül, hogy van-e miért rettegnie a CoD-nak és az Escape from Tarkovnak

Napokon belül kiderül, hogy van-e miért rettegnie a CoD-nak és az Escape from Tarkovnak

Végre teljes egészében megnézhetjük az idei év legjobban várt taktika FPS-játékát.

A 2023-as év folyamán halhattuk először a Gray Zone nevet, ami azóta videójátékosok tömegeinek vésődött be az agyába. Egy szuperrealisztikus taktikai FPS-játékról van szó, ami az előzetes és az első gameplay videók alapján elképesztően ígéretes, sőt, sokak szerint a kategória trónkövetelője lehet. A játékot egy indie stúdió fejleszti, akik eddig főként mobiljátékokon ügyködtek, így nagy izgalommal várjuk, hogy miként valósítják meg ezt a monumentális projektet. Úgy tűnik, hogy már csak napok választanak el bennünket attól, hogy teljes egészében megcsodálhassuk az alkotást, ugyanis a fejlesztők bejelentették, hogy április 18-tól kezdődően számos tartalomgyártó hozzáférést kap a Gray Zone-hoz, hogy kipróbálják, és közvetítsék azt.

Megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk, viszont ez vízválasztó esemény lesz, hiszen mindenki számár kiderül, hogy miként teljesítenek az élő szerverek és, hogy tényleg van-e oka félnie a Call of Dutynak, valamint az Escape from Tarkovnak – ráadásul főként olyan tartalomgyártók kapnak korai hozzáférést, akik az előző két címben nyakig benne vannak.

Számos érv szól a Gray Zone mellett, például az Unreal Engine 5-nek köszönhető gyönyörű grafika, a innovatív egészségügyi rendszer, mely kiválóan modellezi a sérüléseket, és a tökéletesen lemodellezett ballisztika. Teljes szívből remélem, hogy nem fogunk csalódni benne, és tényleg az idei év egyik legvárósabb játékát láthatjuk majd az élő adások során.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár