Most akkor kukázták a Destiny sorozatot vagy sem?

Most akkor kukázták a Destiny sorozatot vagy sem?

Egyszer már megrekedtek a tárgyalások, de maradt még remény.

Még a The Last of Us sikerét megelőzően a Cyberpunk: Edgerunners is betalált a rajongóknál, azóta pedig nincs megállás, hiszen egy újabb videójáték adaptáció is saját tévésorozatot kapott. A Fallout ráadásul sikert sikerre halmoz, és nem csak a szériát imádja a közönség, de a játékhoz is rengetegen visszatértek, azt pedig ne felejtsük el, hogy a negyedik rész április végén egy next-gen frissítéssel bővül.

Alighanem ezeknek az alkotásoknak köszönhetően döntött úgy a Bungie, hogy ismét átgondolja egy animációs sorozat lehetőségét. Egyszer már tárgyalóasztalhoz ültek a Netflix-szel, mert szeretnének tető alá hozni egy Destiny szériát, de a forgatókönyv hiába készült el hozzá, a munkálatok megrekedtek. A hírek szerint ez az ötlet még azelőtt megszületett, hogy a Bungie a PlayStation-gyártó Sony tulajdonába került volna.

2022-ben a Bungie 3,6 milliárd dollárért kelt el, és a tervek szerint a cég továbbra is segíteni akar a stúdiónak a birtokában lévő IP kibővítésében, és ehhez a Sony Pictures nagyszerű támaszt nyújthat. 2023-ban a Bungie felvette a Warner Bros. korábbi vezetőjét, Gabriel VanHuss-t, hogy megtegyék a Destiny franchise lineáris médiáért felelős vezetőjének, és a feladata a sorozatot kiterjesztése TV, film, könyv, képregény és audio formátumokra.

Ezeket olvastad már?

Azonban annak ellenére, hogy több PlayStation-franchise is saját tévésorozatot vagy filmet kap, egyelőre nem érkezett hír arról, hogy bármelyiknek is köze lenne a Destinyhez. Ami a Netflix-projektet illeti, sok minden nem derült ki róla, ámbár az már valószínűleg biztosra vehető, hogy ez a kollaboráció nem jön össze, de talán a közeljövőben a Sony révén még megkaphatjuk az animációs szériát.

Kövess Minket!



Gamer szótár