Már teszteli a Microsoft az előfizetéssel játszható Call of Dutyt

Már teszteli a Microsoft az előfizetéssel játszható Call of Dutyt

Egy Reddit-felhasználó arra utaló jeleket talált, hogy egyre közelebb lehet a nap, amikor a Game Passben játszhatunk Call of Dutyt.

Február elején kellemetlen helyzetbe hozta magát a Microsoft. Szinte minden játékukról az a pletyka terjedt, hogy a rivális konzolokra tartanak. Persze végül ez nem így lett, bár bedobtak pár kisebb címet a közösbe. Továbbá megerősítették, hogy az Activision Blizzard játékai is érkeznek a Game Passbe, a Diablo 4 már be is futott, és valószínűleg előbb-utóbb a Call of Duty franchise részei is megérkeznek a kínálatba egy szép napon.

Egy Psychological-Pool-3 nevű Reddit-felhasználó azonban arra utaló jeleket talált, hogy ez a szép nap egyre közelebb lehet. Ő ugyanis a mobilos xCloud kínálatában már látta a Call of Duty Black Ops 3-at:

„A telefonomon vettem észre, és amikor rákattintottam, akkor egy másodpercre lefagyott, mielőtt visszalépett volna, szóval nem hiszem, hogy ott kellett volna ennek lennie. Nincs meg a játék, nincs benne a Game Passben, szóval meglepett, hogy ott láttam.”

Call of Duty Coming Appears on Cloud Gaming
byu/Psychological-Pool-3 inXboxGamePass

A Call of Duty franchise Game Passbe kerülése mellett is érdekes év áll most az Activision előtt. Ugyanis az idei Black Ops Gulf War lesz az első játék, ami már a Microsoft és az Xbox égisze alatt jelenik meg. Ez már a játék bemutatására rányomta a bélyegét, hiszen az eddigi évek Warzone-os eseményei helyett klasszikus prezentációra kell számítani idén.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár