Ekkor kezdődik, és eddig tart a Fortnite következő évada

Ekkor kezdődik, és eddig tart a Fortnite következő évada

A játékosok egy része élvezi a jelenlegi helyzetet, egy része viszont felgyorsítaná az idő kerekét.

Bármennyire is abszurd belegondolni, a jelenleg is zajló Chapter 5 Season 2, a Fortnite 29. évada. Elképesztő, hogy az évek múlásával mennyi eseményt, fegyvert, skint és brutális tartalmat tudhatunk a hátunk mögött, melyek egy részével még biztosan találkozni fogunk a jövőben. A mostani évad március 8-án kezdődött, és elhozta nekünk a görög mitológiát mint főtéma, ami a játékosok túlnyomó részét sikeresen levette a lábáról. Ettől függetlenül sokaknak már akörül jár az agya, hogy mikor érkezik a következő hatalmas változtatás, tehát mikor kezdődik a Chapter 5 Season 3, ami ismét mindent felforgat majd.

Most már hivatalos, hogy Chapter 5 Season 2 május 24-én veszi kezdetét, tehát jelenleg nagyjából félúton vagyunk felé. HYPEX – ismert szivárogtató – pedig azt állítja, hogy ez az évad az egész nyarat kiteszi majd, úgyhogy egy kimondottan tartalmas, több mint 100 napos időszakra számíthatunk – a mostani csupán 76 nap hosszú. Ez viszont még viszonylag messze van, így a témájával és azzal kapcsolatban, hogy mire érdemes készülnünk, még semmilyen információ nem látott napvilágot.

Azt viszont már sokan tudni vélik, hogy Chapter 5 folyamán lesz ismét egy OG season, ahogy az Chapter 4 Season OG esetében is történt. Ezzel kapcsolatosan csupán annyi hivatalos megerősítés van, hogy az Epic Games is elárulta, a jövőben biztosan visszatérhetünk még a régi pályára. Néhány szivárogtató szerint ez a v32.0-ás frissítés során fog megvalósulni, de ezt érdemes fenntartásokkal kezelni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár