Hazatérhetnek a PUBG játékosai, ismét elérhetővé válik az eredeti pálya

Hazatérhetnek a PUBG játékosai, ismét elérhetővé válik az eredeti pálya

Azonban érdemes bevésni a naptárba a dátumokat, mert csak limitált ideig lehet lövöldözni a nosztalgikus mapon.

Erangel neve lehet, hogy nem mond sokat, azonban, ha sokat játszottál a PUBG-vel, akkor pontosan tudod mit jelent. A Krafton pedig ledobott egy igazi nosztalgiabombát, ugyanis bejelentették, hogy visszatér a játék eredeti térképe, azonban van egy kis turpisság a dologban. Ki kell használni ugyanis rajta az időt, mivel csak két hétig lehet rajta ismét játszani.

Ezeket olvastad már?

Az Erangel Classic május 14-én teszi tiszteletét a 29.2-es frissítés részeként. Újraalkották Erangelt, a PUBG első csatatérének eredeti változatát, és úgy tervezték meg, hogy nosztalgiát ébresszen a játékosokban, akik még emlékeznek a korai hozzáférés napjaira.

A PUBG 2017 márciusában indult világhódító útjára, méghozzá Early Access formában, de nem is kellett neki olyan sok és berobbant a köztudatba. Az akkor PlayerUnknown's Battlegrounds néven ismert battle royale rekordot döntött steamen, hiszen 3.257.248 egyidejű játékos is arra utazott, hogy övé legyen a csirke vacsora. Azóta sem sikerült megközelítenie senkinek ezt a számot. A PUBG sikere nyomán elindult egy battle royale hullám, és olyan sikeres címek születtek meg, mint például a Fortnite, a Call of Duty: Warzone és az Apex Legends. A PUBG továbbra is a Steam egyik legtöbbet játszott játéka, és általában csak a Valve alkotásai, a Counter-Strike 2 és a Dota 2 tudja tartani vele a lépést.

A Krafton szerint az Erangel Classic révén szeretnének minden játékosnak egy igazi old-school élményt nyújtani, ezért a pálya tartalmazni fogja az eredeti térkép ikonikus elemeit is. Visszatérnek a padok, amelyeken fegyverek vannak elhelyezve szerte a szigeten a felkészülés során. A fegyvereket is igyekeztek kiegyensúlyozni, pontosan azért, hogy visszaadják a korai idők hangulatát, és néhány kivételével mindegyik visszarúgása kisebb lett. A játékosok a Tommy Gun-t is megtalálhatják a Care Package-ben, akárcsak a régi időkben. Emellett az időjárás is kedvezőtlenre fordulhat, lesz itt köd meg eső is, valamint visszaköszön az eredeti PUBG: Battlegroundsra emlékeztető grafika is.

Az Erangel Classicot PC-n május 14-től május 28-ig, konzolokon pedig május 23-tól június 6-ig lesz elérhető. Ezen időszak alatt a Normal meccsekben a jelenlegi Erangel helyett a klasszikus térképet kapják meg a bátor jelentkezők.

Kövess Minket!



Gamer szótár