Elkapkodták a Fallout 4-et, kifogytak a boltok a dobozos példányokból

Elkapkodták a Fallout 4-et, kifogytak a boltok a dobozos példányokból

Elképesztő milyen hisztériát okozott a széria.

A sorozat betalált, és emiatt rajongók hada tér vissza a korábbi Fallout játékokhoz. Ráadásul a Bethesda is kapott az alkalmon, és nem csak a Fallout 76-ot bővíti, hanem a Fallout 4-hez is elkészítettek egy next-gen frissítést, bár ez okozott némi galibát. Mindenesetre a negyedik rész nagyon keresett termékké vált, fizikai példányokat jelenleg nem is lehet kapni, mert elkapkodták, mint a cukrot. Úgy tűnik, sokan ki vannak éhezve arra, hogy kitegyék a 2015-ös RPG-t könyvespolcukra. Ha te is közéjük tartozol, nos, lehet, hogy nincs szerencséd, hacsak nem vagy türelmes, és nem okoz gondot használtan beszerezni.

Ezekből ugyanis még akad a neten jócskán, ugyanis eredeti példányt szinte sehol sem lehet nagyon találni a napokban. Az Amazononnál például egy harmadik féltől származó Xbox One-os Fallout 4 21,50 dollárt kóstál, de a kisszállításra is minimum egy hetet várni kell. Ha pedig valaki ingyenes szállítást szeretne, akkor Prime-tagnak kell lennie vagy legalább 35 dollárt kell kicsengetnie a teljes rendelésre.

PS4-es verziójóból a cikk irásakor egyetlen darab sem volt (mindezt úgy, hogy 60 dollárt kértek érte), a használt példányokat meg 40 dollártól árulják az oldalon. A Walmartnál sincs jelenleg a PS4-es verzióból, míg Xbox One-ra 25 dollár körüli áron már kapható használtan a játék.

Ezeket olvastad már?

Az utóbbi időben nem csak a Fallout 4, hanem az összes Fallout-játék – még a legelső is a Steamen – népszerűsége jelentősen megugrott. Ha nem akarsz várni, vagy nem szeretnél kockáztatni egy harmadik féltől származó kópia miatt, a legjobb megoldás a digitális példány megvásárlása lehet, legalábbis amíg a készletet egy kicsit fel nem töltik.

Kövess Minket!



Gamer szótár