Terminátor, Thermonator, egy (robot) kutya... extra lángszóróval, mert miért ne!?

Terminátor, Thermonator, egy (robot) kutya... extra lángszóróval, mert miért ne!?

Az amerikai Throwflame nevű cég robot kutyája bármilyen tüzet képes meggyújtani. Nem, nem olvastad félre.

Láttunk mi már sok furcsaságot az évek alatt. Idén például a mesterséges intelligencia okozta aranyláz miatt brillírózik egyik-másik cég. Van már AI kitűző, aminek semmi értelme. És van már AI Marilyn Monroe, aminek ugyancsak semmi értelme. De a robotika világában is akadnak nagy innovációk 2024-ben: a Boston Dynamics Pixar-lámpa fejű, Atlas nevű robotjának talán egyszer lesz értelme, talán nem. Amiben viszont egészen biztosak vagyunk, hogy a Throwflame robotjának legfeljebb akkor lesz, ha a Skynet átveszi a világ feletti uralmat.

A Terminátorra tett utalásunk egyébként annyiból meg is állja a helyét, hogy a lángszórós robot kutyát gyártó cég szellemesen Thermonatornak nevezte el a találmányát, ami – ha eddig nem találtad ki – kettő darab dolgot tud. Az egyik az, hogy hasonlít egy kutyára, mert négy lába van, és se nem asztal, se nem szék, se nem Attila. A másik tulajdonsága pedig az, hogy rátettek egy ARC Flamethrower nevű lángszórót (ezt szintén a Throwflame gyártja – a szerk.), amivel a cég állítása szerint a kutyus „parancsra gyújt tüzet bárhol”. Fantasztikus!

A Thermonator következő trükkjéhez először arra kérünk, hogy gondolj egy számra egy és tízezer között. A végleges válaszod most gondold át annak fényében, hogy bizony-bizony az árát próbálod éppen megtippelni ennek a csodálatos, piromániás kutyának! Megvagy? Rendben. A helyes válasz 9 420 (nice) volt. Azaz ennyi dollárba kerül, hogy a tiéd lehessen a termékprofilja szerint a világ „első lángszórót viselő robot kutyája”. Ami biztosan nem azért az első a maga nemében, mert hülyeség, hanem azért mert senki sem gondolt még rá, annyira eredeti.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár