Egy új, rejtélyes Resident Evil játékot buktatott le egy színésznő

Egy új, rejtélyes Resident Evil játékot buktatott le egy színésznő

A szinkronszínésznő önéletrajza szerint egy vadonatúj játékon dolgozik a Capcom.

Virágkorát éli a Resident Evil franchise, miután nem csak a legújabb epizód, a Resident Evil Village sikerült és fogyott jól (több, mint 8 milliót adtak el belőle a 2021-es megjelenése óta), de a remakek is pazar fogadtatásra leltek a rajongók köreiben – eközben a negyedik résznek is elkészült a magyar szinkronos változata, amit érdemes lehet kipróbálni.

Úgy tűnik, hogy a számos AAA-sikerrel a háta mögött a Capcom látszólag nem tud hibázni, pedig majd másfél évtizeddel ezelőtt még nagy bajban volt a cég. Mindenesetre ez már a múlt, a jelent és a jövő pedig nagyszerű dolgokat tartogat a számunkra, hiszen a vállalat komoly tervekkel készül a következő évekre. A Dragon's Dogma 2 sikerét követően, a Monster Hunter: Wilds már biztosan megjön 2025-ben, de kiderült, hogy van egy titkos projektjük is.

A rajongók kiszúrták ugyanis Bekka Prewitt önéletrajzában az egyik legújabb munkáját, amely egy még be nem jelentett címet takar, méghozzá The Descendants címmel. A színésznő korábban a Resident Evil Villageben Lady Dimitrescu lányát, Belát keltette életre a hangjával.

Ezeket olvastad már?

Mi az a The Descendants?

A Capcom egyelőre hétpecsétes titokként őrzi ezt a projektet, de persze ez nem akadályozza meg a rajongókat abban, hogy találgassanak.

Az egyik legnépszerűbb elmélet szerint a The Descendants egy új Resident Evil-játék kódneve. Elvégre három évvel ezelőtt kaptuk meg a franchise legutolsó felvonását, és a Resident Evil 4 remake is már egy évvel ezelőtt megjelent – nem mellesleg 7 millió darab el is kelt belőle. Ráadásul a Capcom tíz legjobban fogyó címe közül négy modern Resident Evil alkotás.

Egy ismert leaker, DuskGolem, akinek köszönhetően megtudtuk idő előtt, hogy mikor érkezik a Street Fighter 6, szintén egy új Resident Evil játékra utalt. A The Descendants kódnév mögött bújhat meg az ötödik felvonás remakeje, de elképzelhető, hogy a széria 9. részét hegesztik már. Beka Prewitt miatt pedig valószínűleg az utóbbi lehet a helytálló megállapítás.

Ettől függetlenül az is lehet, hogy a The Descendants-nak semmi köze a Resident Evilhez, bár a színésznő kapcsolódása a szériához valószínűleg nem a véletlen műve, mint ahogyan az sem, hogy ismét rá esett a választás egy titokzatos szerep miatt. Egyes feltételezések szerint egy élőszereplős multiplayer címről van szó, bár ez az elmélet gyanús, mivel a Capcom nem jelentett be semmilyen fejlesztés alatt álló multiplayer címet az elmúlt időszakban. Az Exporimal a kereskedelmi sikere ellenére is langyos fogadtatása lelt, ezért ezután a Capcom talán inkább a már jól bevált franchise-okra akar ismét koncentrálni.

Kövess Minket!



Gamer szótár