Nagy leárazást tart a Rossz PC Játékok sztárja, az egykori City Interactive

Nagy leárazást tart a Rossz PC Játékok sztárja, az egykori City Interactive

A ma már CI Games néven ismert kiadó/stúdió az elmúlt évtizedben több jó játékot is összehozott, most pedig remek áron szerezhetitek be őket.

Magyarországon valószínűleg freddyD sorozata, a Rossz PC Játékok miatt cseng ismerősen a City Interactive neve. A lengyel cég olyan csodákat tett le annak idején az asztalra, mint a Wings of Honour, a The Heat of War, a Battlestrike, a Marine Sharpshooter 3, a DMZ North Korea vagy a Sniper - Art of Victory. A 2008-as gazdasági válság után azonban úgy döntöttek, hogy inkább kiszállnak az olcsó játékok piacáról, pár évvel később pedig a Sniper Ghost Warrior szériával indultak el ezen az új, sikeresebb úton. (Ha érdekel a történetük, érdemes elolvasni ezt a cikket.)

A ma már CI Games néven ismert kiadó/stúdió az elmúlt évtizedben több jó játékot is összehozott. A Lords of the Fallen ezek közül talán a lenagyobb szabású, a mostani Steam kiadói vásárban pedig féláron szerezhető be. Ez azt jelenti, hogy a sima kiadása 59,99 euró helyett most csak 29,99 euró (kb. 11 700 forint), míg a Deluxe Editionért mindössze 5 euróval kér többet a CI Games. Aki esetleg nem ismerné, ez egy soulslike típusú akció-szerepjáték, ami néhány szakmai elismerést, a gaming sajtóban pedig számtalan 8-9 pontos értékelést gyűjtött be, amikor tavaly megjelent. Bár a játékosok közül többen lehúzták ehhez képest, sokan lehet nem is találkoztak vele, mert egy olyan hónapban jelent meg, amiben a Marvel's Spider-Man 2-vel és az Alan Wake 2-vel kellett versenyeznie.

Ezeket olvastad már?

De nem a Lords of the Fallen az egyetlen dolog, amit most jó áron szerezhettek be a CI Games kínálatából. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mivel készült még a kiadó, akkor az alábbi képre kattintva elérhető galériánkban megtudhatjátok!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár