Nem nagy, egyenesen MEGA méretű leárazással vár az Epic Games

Nem nagy, egyenesen MEGA méretű leárazással vár az Epic Games

Még tavaly megjelent játékokat is kedvező áron húzhatunk be az Epic Games legújabb vásárában.

Már eddig sem lehetett panaszunk erre a csütörtökre, hiszen végre megjelent PC-re a Ghost of Tsushima, továbbá tegnap óta végtelen mennyiségben jönnek az újabb és újabb információk a következő Assassin's Creedről is. De ha ez valamiért még nem lett volna elég, akkor jött az Epic Games, és a legújabb, AAA-kategóriás ingyenes játéka mellé hozott még egy MEGA vásárt is, hogy biztosan ne unatkozzunk a pünkösdi hosszú hétvége során.

Az óriási leárazásoknak köszönhetően néhány egészen fenomenális játékot húzhatunk be kedvező áron május 16-tól június 13-ig a Fortnite alkotóinak boltjából. Aki azonban arra számít, hogy a karácsonyi Epic Games vásárokhoz hasonlóan kupont is kap, azt sajnos kénytelenek leszünk most elkeseríteni, mert nem jár ilyesmi. De még enélkül is vannak jó ajánlatok, amelyeket nem érdemes kihagyni, ha régóta szemezgetsz az általunk összeválogatott játékok valamelyikével, szóval vágjunk is bele!

Ezeket olvastad már?

A sort rögtön a tavaly megjelent Alan Wake 2-vel kell nyissuk, hiszen ez nem csak egy zseniális folytatása a kult-klasszikus első résznek, de most még 20%-kal olcsóbb is, mint általában. Ez azt jelenti, hogy a 17 790 forintos rendes ára helyett elegendő 14 232 forintot leszurkolni érte az Epic Gamesnek, és máris vihetjük. A szintén tavaly érkező Dead Island 2 mellett sem szabad elmenni, mert az alapjátékon túl például a Gold kiadást is fél áron adják most. Ami azt jelenti, hogy 11 438 forintért miénk lehet minden, ami eddig megjelent hozzá, beleértve a Haus és a SoLA nevű kiegészítőket is.

És ez a két játék igazából még csak a jéghegy csúcsa! Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit tartogat még az Epic Games MEGA vására, akkor kattints az alábbi képre:

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN